![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 674675676677678 922> |
Автор | |
Професорот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Члену над членот над мене т.е. модераторке, професорот нема зошто да ти се лути кога ни те знае ни те познава, ниту контактирал со тебе. Така да не се разочарувај, ќе ти пренесе Лилија 7 како си поминала. Ќе ги замолам модераторките на овој форум да не се користат со лаги, измами и да прекинат да ги фалсификуваат времињата на испраќање на постовите, погледнете ги страните 733, 734 и 735.
Забелешка:
Ако во меѓувреме пак не бидат фалсикувани од времето на едитирањето на пораката. Изменето од Професорот - 13.Јули.2007 во 02:37 |
|
Вера
Морал Родољубие Одговорност |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne vredi,...shto i da pomislam za nad mene.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
ako go imas ili najdes drugiot del ![]() |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
clenot nad mene totalno ne go razbiram
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,mislish deka nekoj go razbira?!,...nad mene...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
mnogu ulav clen golem majtapdzija
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
clenot nad mene go preskokna clenot nad nego
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Професорот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 921 |
ЧНМ еве сега не те прескокнувам.
|
|
Вера
Морал Родољубие Одговорност |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
за членот над мене немам ама баш ништо да кажам
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
ЧНМ НЕМА ИЛИ НЕ САКА НИШТО ДА ПИШУВА ЗА ЧНН
|
|
![]() |
|
verdana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јули.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 72 |
cnm e galapce
|
|
![]() |
|
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Clenot nad mene osekam deka pie kafe...
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
ЧНМ ВО ГОЛЕМА ЗАБЛУДА СИ, СЕУШТЕ СУМ ЧОВЕК
|
|
![]() |
|
verdana ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јули.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 72 |
cnnm e vo pravo, cnm e covek so zelba da leta
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 674675676677678 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |