IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Со него сум,ама не го сакам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со него сум,ама не го сакам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
Автор
Порака
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Статус: Офлајн
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 01:44
Originally posted by ^mackica^ ^mackica^ напиша:

go imame istiot prolem,i jas sum vo vrska so momce sto ne go sakam i toa vekje 3god,a na srce mi lezi nekoj drug,....... pak mu e krivo sto se uste sum so deckoto i poradi nego ne mozam da bidam so nego.    POMAGAJTE

Zasto se zalite ne ve razbiram...Kako prvo vrska ne e samo sakanjeto..zenite pred se sakaat sigurnost i zastita a potoa ljubov - maskite ne mozat da bidat celo vreme "romanticni" kako vie sto sakate. zasto malku ne gledate od drugata strana...kakov e toj komentar da mu go kazete na toj sto e so vas poveke od tri godini -"Jas sum so tebe ama ne te sakam, od navika sme zaedno" neli e porazitelno za covekot sto mozda ve saka i ima planovi za familija... mislite deka nekoj ima potreba da gubi vreme so zena sto lazno go saka...Raskini mu na vreme ako imas muda i prodolzi so zivotot..veruvaj taka e najdobro za dvajcata( od iskustvo ti kazuvam). Samo da ti kazam deka nego ke mu olesnis mnogu posle eden mesec toj ke bide preporoden
P.S. Ova e najgolemata greska sto se pravi vo zivotot i zatoa pola moi drugarki posle edna godina se razvedoa...pozdrav i bidi hrabra   
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 01:59

go imame istiot prolem,i jas sum vo vrska so momce sto ne go sakam i toa vekje 3god,a na srce mi lezi nekoj drug,so koj sum vo moznost da bidam,samo nemozam da mu raskinam na deckoto ,premnogu e dobdar,a licnosta sto mi lezi na srce znae i loso da se ponese,koga mi se javi da se videme  e mil i nezen i dokolku ne sakam da se vidam so nego pocne da mi  kazuva deka ne go e gajle za mene i deka se pokajal sto mi se javil,toa go pravi cesto a sekogas koga mi se javi mi kazuva deka saka da me vidi i da bide so mene,pomagajte,davajte soveti?mislam deka sepak toa go pravi zatoa sto cuvstvuva nesto za mene ili pak mu e krivo sto se uste sum so deckoto i poradi nego ne mozam da bidam so nego.    POMAGAJTE

Spored odnosot smetam deka deckoti e dobar covek i te posituva
za razlika od tipot sto ti se javuva i nestabilen i bas ne znae sto saka
mozno e ti da se izlazes da mu raskines na decko ti i da trgnes
so tipot i posle on da te otkaci garant ke se sluci ova posto spored
odnosot mene za takov mi lici...se e mozno zatoa ispitaj ja situacijata
i vidi cii nameri gi smetas za poiskreni
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 02:17
јас не сум сигурна дали го сакам по негогаш колку што заслужува.....ConfusedConfusedConfused
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 09:43
Originally posted by Goddes of Chaos Goddes of Chaos напиша:

go imame istiot prolem,i jas sum vo vrska so momce sto ne go sakam i toa vekje 3god,a na srce mi lezi nekoj drug,so koj sum vo moznost da bidam,samo nemozam da mu raskinam na deckoto ,premnogu e dobdar,a licnosta sto mi lezi na srce znae i loso da se ponese,koga mi se javi da se videme  e mil i nezen i dokolku ne sakam da se vidam so nego pocne da mi  kazuva deka ne go e gajle za mene i deka se pokajal sto mi se javil,toa go pravi cesto a sekogas koga mi se javi mi kazuva deka saka da me vidi i da bide so mene,pomagajte,davajte soveti?mislam deka sepak toa go pravi zatoa sto cuvstvuva nesto za mene ili pak mu e krivo sto se uste sum so deckoto i poradi nego ne mozam da bidam so nego.    POMAGAJTE

Spored odnosot smetam deka deckoti e dobar covek i te posituva
za razlika od tipot sto ti se javuva i nestabilen i bas ne znae sto saka
mozno e ti da se izlazes da mu raskines na decko ti i da trgnes
so tipot i posle on da te otkaci garant ke se sluci ova posto spored
odnosot mene za takov mi lici...se e mozno zatoa ispitaj ja situacijata
i vidi cii nameri gi smetas za poiskreni

jas samo da se nadovrzam:
pred da go napravis toj cekor bidi 100%sigurna deka ti toa go sakas i veke od koga ke stavis kraj vo nieden slucaj nemoj da prifatis sex za kraj ili sl.zatoa sto toj ako navistina tolku mnogu te saka veruvaj ke igra so valkani karti so cel da te zadrzi.
p.s.VNIMAVAJ!
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 10:46
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

јас не сум сигурна дали го сакам по негогаш колку што заслужува.....ConfusedConfusedConfused
ne te svativ Sexy, ne go sakas ili premnogu go sakas a mislis ne zasluzuva tolku golema  ljubov od tebe ili ljubovta sto ja zasluzuva ne mu ja vrakas so ista merka?
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 19:51
лично јас, не можам да замислам да сум со некој што не го сакам...Confused

ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 20:30
Klasicen prevod na zborot pimplanje so tugi custva!!Kako bre ne go sakas a si so nego??demek aj mene ubo tro da mi e pa ko ke mu gi udram klocite....hahahaha!!Neeeee ne taka.....luge sme bre ili zivotni???????
Rabotata sakam kazam neznam recamLOLLOLLOLLOL>>>>
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2007 во 01:12
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

ne te svativ Sexy, ne go sakas ili premnogu go sakas a mislis ne zasluzuva tolku golema  ljubov od tebe ili ljubovta sto ja zasluzuva ne mu ja vrakas so ista merka?

не јас не давам толку како што он заслужува....Confused

Изменето од SeXY - 11.Јули.2007 во 01:12
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2007 во 01:20
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Klasicen prevod na zborot pimplanje so tugi custva!!Kako bre ne go sakas a si so nego??demek aj mene ubo tro da mi e pa ko ke mu gi udram klocite....hahahaha!!Neeeee ne taka.....luge sme bre ili zivotni???????
Rabotata sakam kazam neznam recamLOLLOLLOLLOL>>>>

па не е само љубовта у прашање за да се биде со некојWacko
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2007 во 01:51

па не е само љубовта у прашање за да се биде со некојWacko

Ако љубовта не е доволна, тогаш кажи ми кои други работи се потребни за да се биде со некој?

Изменето од EvAngelos - 11.Јули.2007 во 01:52
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 07:28
не секогаш сме во врска ради љубо...понекогаш сме зашто партнерот ни е интересен, забавен, знае како треба да постапи со нас.....не мора да значи дек аљубовта владее во секоја врска, тоа не елошо ако не владее омразата наместо љубовта. па скоро секој сигурно ако погледнеме во нашето минато имал по некој или неколку такви партнери...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 16:24
Vrska bez ljubov nema da opstane dolgo pogotovo koga kje naidat problemi, a i zoshto da se gubi vreme koga nekade ve cheka vistinska ljubov.Koj vistinski ne ljubel isto kako i da ne zhiveel.
always look on the bright side of the life!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 22:25
бубел во право си...но секој бар еднаш у животот имал таква врска за рзонода, а во таа врска нема баш кој знае какви пробле, може да се рече и дека нема проблеми... а точно дека врска без љубов не е врска, али ако очекуваш нешто повеќе од таа врска.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 22:33
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

не секогаш сме во врска ради љубо...понекогаш сме зашто партнерот ни е интересен, забавен, знае како треба да постапи со нас.....не мора да значи дек аљубовта владее во секоја врска, тоа не елошо ако не владее омразата наместо љубовта. па скоро секој сигурно ако погледнеме во нашето минато имал по некој или неколку такви партнери...

Avantura koja zivci leci

Изменето од zbunet - 07.Октомври.2007 во 23:03
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.