|
LOVE STORY |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Автор | |
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekogas ste pomislile deka ljubovta e samo tvorevina na nasite misli, iluzija, nesto sto ne postoi, nesto sto samo vi sozdava problemi? Dali nekogas ste doprele tolku nisko na skaliloto sto se vika zivot, a se drugo vi izgubilo smisol? E toa bev jas, ne mnogu odamna. Posle niz razocaruvanja odluciv da svrtam list i da go zatvoram poglavjeto nareceno ljubov.
Изменето од Mishell_G - 30.Ноември.2007 во 21:22 |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga nekoj ke mi kaze deka bilo lesno da ja imas taa sto ja SAKAS,a ne e vo isto mesto na ziveenje imam so da mu odgovoram ama ne e za pisenje na forumov!
Koga nekogo(ja) sakas,abre sakas da bide do tebe sekoj den,a ne ednas nedelno ili na nekolku sati!!
Planovi,planovi i samo planovi.......nekako svativ deka LJUBOVTA i planovite se nekoja cudna mesavina sto e so ogranicen rok na traenje.Ti sozdavaat tolku golemi frustracii sto ti ja paraat dusata od vnatre.
Rezultatot sakate da go znaete??
Vo dva meseci astronomski smetki za internet,miljarda poraki i sto da vi kazuvam uste dosta e i ova.......hahahahahaha!
SVA SREKA STO LJUBOVTA NASA E TOLKAVA GOLEMA PA NEKAKO TURKAME!!
Treba tolkavi golemi napori i od dvete strani za da se pomine taa precka........ZA DA KONECNO BIDES SO TOJ(TAA) STO JA SAKAS!!
P.S.MORAM DA GO RESAM PROBLEMOT VO NAJBRZO VREMEEEEE I DA SI BIDAM BLIZU DO TAA STO MI ZNACI POVEKE OD BILO STO NA SVETOT!!NEMA DRUGO CARE!!
|
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E kako dobro si go kazal ova samo uste da e lesno da se ostvari!Zasto i treto Chare da se bara ne biva....
Изменето од Gideon - 09.Јули.2007 во 23:58 |
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
shedow
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ova li e ljuboven tekst
|
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne on si se iskazal..pa sea mora da mu e polesno...
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
shedow
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....se samo ne zborovii...
|
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sa desne strane nocas nema te
znas da je krevet veci bez tebe postelja cuva tvoje mirise i stvari po sobi smeju mi se Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludnih pravih se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam |
|
www.hjspain.com
|
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...opet sam te sanjao!Kako zalim sto san ode,te i ti s njime!Kako bih voleo da to ne bese san,san i nista vise.Ali hvala i snu.Bolje je sanjati negoli stvarnost gledati i gusiti se od navrelih osecanja,uspomena,i teska,hladna,samotna zivota.....Da sladzi je san,san detinstva i mladosti.... |
|
www.hjspain.com
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E mi e polesno da ti kazam pravo,denes si se vidovme!!Pa i plus ima veke opiplivi znaci deka ke mozi da si bidime zedno....baram stan pod kirija!hahahahahahahaha!
KAKVO TRETO CARE....NEMA TAKVO....
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kad si uzela sve
I kad si otisla s njim Iako zelio sam Nisam mogao da te ne volim. I kad si ranila me Pod noge bacila sve Bila si bolja od svih Jos uvek ima tvoj lik.. Lice ljubavi. |
|
shedow
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bese nova godina,edna od mnogute sto od togas pominaa....snezna no ne dovolno za da gi zavee praznite ulici...no tokmu onakva kolkuu da gi zamagli i zavee patistata na zivotot...maglata ne ni bese togas sojuznik kako i mnogu drugi koi ja posakuvaa nasata razdelba...blagosloveno si zaminav onamu kade sto denot mi stana nok a letoto zima...no sepak postoese nesto(nekoj) sto po nekoe vreme mi go ispolni utroto so sreka,denot so nasmevka,a zivotot so ljubov...nesto sto me natera nikogas da ne zaboravam da ljubam...dojde so proletta,kako da go donese prviot strk od topliot jug...od togas pominaa mnogu zimi,a edna od niv mi go pretvori zivotot vo bajka....koja mi dava nedez deka mozebi seuste postojat bajki...
|
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onakva kolku da gi zamagli i zavee patistata na zivotot ... bravo
koj go pisal ova ?
|
|
www.hjspain.com
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Беше поминато десет кога излегоа од шумата.Таа сакаше да го причека раѓањето на месечината;не на златникот како минатата ноќ,туку на месечината,бледа како слонова коска,со блескава светлина,низводно преку папратта,кој ги покриваа долните гранки со бран од бели цветови.
Низ малата капија поминаа уште еднаш крај житото обоено со месечината,кое како да му припаѓаше на поинаков свет од оној низ кој одеа пред едвај час и пол. А во срцето на Ленан беше она сеќавање што човечкото срце може да го спознае само еднаш во животот-понизна благодарност,благодарност и обожување на таа,која даде се што имаше.За неа сега мора да постои само радост-како радоста на овој последен час.Таа никогаш не смее да знае за помалку среќа;и клекнувајќи пред неа,на самиот раб на брегот,тој го бакнуваше нејзиниот фустан,рацете,нозете,кои утре засекогаш ќе бидат негови. А потоа влегоа во чамецот. Насмевката на месечината се лизгаше преку секој бран,трска и водни линии,кои се затвораа,преку нејзиното лице додека качулката падна од нејзината распуштена коса,преку едната нејзина рака,која пресекуваше низ водата,и другата која го допираше цветот на градите и едвај малку погласно од шепот,таа рече:,,Веслај љубов моја,веќе е доцна!" Турнувајќи ги веслата во водата,тој јурна како стрела во темнината на заострената вода... |
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
romanticno i pomalce tazno...
|
|
www.hjspain.com
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |