|
Вештачко оплодување: ДА или НЕ? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидете ми живи и здрави и истрајни..Многу ме израдувавте..Нека Господ драги ја види вашата срека и благослови со прекрасни деца |
|
|
|
Професорот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, Никако.
|
|
Вера
Морал Родољубие Одговорност |
|
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА.
|
|
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
|
Kinky
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На оние кои ме поддржуваа, да им кажам дека добивме преубаво синче кое сега има 5 месеци .Близначето, за жал, не доби шанса .Поздрав и .
Изменето од Biba_G - 21.Ноември.2008 во 21:31 |
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој нормален брачен пар, доколку неможе од одредени или неодредени причини да има дете, би направил ваков чекор со вештачко оплодување.
П.С. Kinky честитам на синчето |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEKAKO DA, OPRAVDUVAM SE KOGA PAR SAKA DA IMA POROD, POUBAVO OD TOA NEMA.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRAVOTO NA DETE E EDNO OD NAJSVETITE,NAJUBAVITE I NAJBLAGORODNITE RABOTI STO MOZE DA MU SE SLUCI NA EDEN BRACEN PAR KOJ SAKA ZAD SEBE DA OSTAVI SVOE POKOLENIE..MEDICINATA DENES E OTIDENA TOLKU DALEKU,TAKA DA SEKOJ NACIN KOJ OVOZMOZUVA DA SE STIGNE DO OVAA CEL JA OPRAVDUVAM.
ZNACHI EDNO GOOLEMO DA "CELTA GI OPRAVDUVA SREDSTVATA"...Makijaveli |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ,kakvo drugo?..................ako ne mozes prirodno!
|
|
You live only ONCE!
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e vazno vazno e da se postigne sakanata cel
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga e vo prasanje ova
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога неможе поинаку нека биде со вештачко оплодување.
|
|
Biljana1
Нов член Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ili ne za IVF.Pa dokolku se e ispitano i e konstatirano deka nema drug izlez osven IVF togas sum za vestackoto oploduvanje.Jas ne sum go imala toj problem no poznavam nekolku zeni koj go isprobale toj metod no za zal ne i uspeal.
Ednata zena koja ja poznavam e od Strumica.Podolgo vreme ne mozese da ostane bremena i pri ginekoloski pregled i bilo konstatirano deka ima miom.Se obratila vo Sistina i doktorite i predlozile IVF bez da i go otstranat miomot.Zenata pravela tri pati vestacko oploduvanje i bez nikakov uspeh.Se utepala davajki pari i nisto.A znaete li kolku kosta edno vestacko oploduvanje.Skoro 2000 evra i terapijata sama si ja kupuvas.Zalosno.Na kraj na zenava i pukna filmot i se obrati vo drzavna kade i predlozija da pravi laparoskopija i so operacija da i go otstranat miomot.Miomot e otstranet e sega kako ke i dade gospod ponatamu taka ke bide.Zatoa se bara mislenje od poveke doktori od poveke ordinacii. |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum za dokolku zenata ne e vo moznost po priroden pat da dobie dete
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |