![]() |
|
Можно ли е да се заљубиш за еден месец? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 31> |
Автор | |
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa da mozno e da se zaljubis za eden mesec... bar na mene mi se ima sluceno poleke pati....ali cudna rabota do pred dve godini mi se slucuvase ali sega ne...
|
|
speed
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ponekogas i cas e dovolen....
|
|
![]() |
|
SABINA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
MOZNO E JAS SE ZALJUBIV ZA EDEN DEN
![]() ![]() ![]() |
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Dovolni se i 10minuti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
canser ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
ne ebitno vremeto za koe ke se zaljubis tuku licnosta vo koja ke vlubis
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
stvarno? ![]() definitivno DA, i ja! ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() ![]() ![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
mozis i za 5 minuti
![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
zar ne veruvate vo ljubov na prv-pogled?
(veruvam deka ne veruvate zatoa sto ne ste ja doziveele,a toa ne se objasnuva zatoa ke veruva samo toj koj ja doziveal)
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa cas da hahahhahahha abe mig e toa s svakjas deka si udren i deka naglo se namali Zemjivata gravitacija i odvratnite komsii vekje ne ti smetat i tie se zacudeni koga im kazuvas DOBAR DEN KOMSII a se cudis zasto dva dena po red ne si otvoril fridzider |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
shto ,be brat?!,...pak pochna da gi pozdravuvash komshiite?,...i shto drugo kaza,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ajde sega,...kazi vo koja se zaljubi?,....ili mozebi vo koj?
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
абе можно е и за една секунда не бираш ти кога и за колку
![]() ![]() ![]() Изменето од male4ka - 07.Јули.2007 во 20:26 |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |