|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика | страница <1 910111213 84> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tesi se ti
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma daj...ti mora stvarno da si plavusha?!ne ti sigurno si plavusa!
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi kazala vaka: mazite za razlika od zenite pocesto posakuvaat da izneveruvaat no mazite koga posakuvaat im uspeva samo na sekoj peti(moze so nekoe malo preskoknuvanje na 5) a zenite koga posakuvaat tie uspevaat na sekoja pomisla(osven koga po nekoja X pricina se predomisluvaat)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum gideon sum plavusa toa e sigurno a i sigurno e deka tatko ti bil kineski bog na humorot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no zeznata sakam da ti kazam pa druga vistina neverniot naz vo 99% se vranja na svoeto semejstvo za razlika od toa zena polesno znae da zapali site mostovi zad sebe Изменето од anakin - 07.Јули.2007 во 17:53 |
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zena e macka bez razlika sto zenite non-stop kukaat po izgubena ljubov ili sl. mazite se onie koi poveke patat.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe izgleda na forumot zenite imaat "lead rolle" a??Prasanjeto e premnogu feminizirano i ne znam dali e pametno da se odgovori.Postojat verni mazi kolku sto postojat verni zeni taka?Vernosta e sposobnost na edna individua da gi mesa loncinjata....hahahaha.Dve cashi so voda: Ednata stoi vo casata i ne se mrda
Drugata se pretura od edna casa vo druga
Koja pobrgu ke se smirisa a????
You got the point right??
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da toa so casite e ekolosko prasanje
|
|
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno deka zenite se kako macki i kukaat po izgubenata ljubov ama pak zenite znaat da izneveruvaat i toa koga sakaat ama problemot e vo toa sto mnogu mislime za potoa a mazot ne misli samo gleda da ima nekoja kolku da se kaze deka e neveren
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
Професорот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постои ли верен маж?
Ако постои верна жена, мора да постои и верен маж.
|
|
Вера
Морал Родољубие Одговорност |
|
GeniXmeN
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мажи дали има верни би требало да има прашањето е дали има верни жени зашто се знај кој секогаш е иницијатор на тие работи ...
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mojot .
|
|
GeniXmeN
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis deka e
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |