IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Цаци Паковска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Цаци Паковска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
Автор
Порака
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 08:50
Originally posted by влечка влечка напиша:

Немам појма која е ама по вашиве коментари откриено е уште едно лигаво створење со желба да стане репортер...LOL На кој канал е?

на А1, едно време мислам дека се моташе во Сител, да не ја пратија и во Будимпешта на концертот на Beastie Boys, ама ништо од репортажата.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
jasnicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jasnicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2007 во 23:28
taka e bravo za tebeClap
BE HAPPY
Кон врв
someone Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јуни.2007
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај someone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 13:56
ova od ljubomora go zborite ili......?
odvratna e u faca i me nervira kako zbori ama dobro si ja znae rabotata  
krajno vreme bese nekoj da im kaze kako da se oblekuvaat na onie sto iskocile na televizija a bidete iskreni malku od niv se barem pristojno obleceni
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 14:24
Абе кога си може.....па и ќе претерува тоа ти е!
Само шо некни и самата беше некој да ја коментира...Носеше исто маиче како што носеше и Сања од АЈДИ ДРЕС!Треба да гледа почесто тв.А што е најтрагично истото маиче го има и нејзината штитеничка Каролина...по се изгледа купуваат од некаде на големо!LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 15:45
Originally posted by someone someone напиша:

ova od ljubomora go zborite ili......?
odvratna e u faca i me nervira kako zbori ama dobro si ja znae rabotata  
krajno vreme bese nekoj da im kaze kako da se oblekuvaat na onie sto iskocile na televizija a bidete iskreni malku od niv se barem pristojno obleceni

нема никаква љубомора во мојот коментар, само коментирав дека е на А1, а дека пред тоа мислам оти беше на Сител, ако не сум во право, нека ме демантира некој.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
rap_girl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Јуни.2007
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rap_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 18:37

Abe koja od pozantive li4nosti kupuvaat vo milano.....nikoj.....ama bas nikoj......posebno paa vaa caci....samo gluposti trese na televizija i se glupira od so nema druga rabota.....duri ne vredi i da ja gledas...poarno gledaj go bojan 13 ...barem posmesen e otkolku vaa.....so samo SUSKA.....hehehehe
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2007 во 01:59
Цаци е најдебилното створење во македонскиот етер алооо!

Инвентивност-нула.
Замисла-еден.
Самобендисаност-стотка.

Во превод-Ретарда напорна.
Точачиња.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2007 во 02:13
[QUOTE=joki]Цаци е најдебилното створење во македонскиот етер алооо!

Инвентивност-нула.
Замисла-еден.
Самобендисаност-стотка.
Убавина-нулти вектор
Мозок- нов и неупотребуван

Изменето од Палестинец - 01.Јули.2007 во 02:14
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2007 во 02:40
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Цаци е најдебилното створење во македонскиот етер алооо!

Инвентивност-нула.
Замисла-еден.
Самобендисаност-стотка.
Убавина-нулти вектор
Мозок- нов и неупотребуван
LOL
Lack of brain.
Прашање е дали контраверзното материиче мозок живурка во таа гнасна глава.LOL
Точачиња.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2007 во 03:03
Човек да ги познава најскриените тајни на генетскиот инжинеринг, не може да создаде таков мајстор на церемонијата како Цаци Паковска.
Кон врв
stylishGirl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Јуни.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stylishGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 22:50
caci nema poim od moda,komentira za drugite a taa samata e smesno oblecena.kolku pati se pojavila na emisija vo nekoi kombinacii so nemaat vrska.i vo sekoja vtora emisija samo nesto karolina ja fali,pa ako i e stilistka ne mora samo za nea celo vreme da zboruva.
Кон врв
Invisibleman Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Јуни.2007
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Invisibleman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 23:42

Isfrustrirana devojka koja nema pojma od modata.

Sreka sto devojkite gleaat satelicki programi,pred se fashion TV.

caciDead
Кон врв
miki-li Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 1176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki-li Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 18:24
Originally posted by hot chick hot chick напиша:

koj od vas bi sakal da i go pomodri barem ednoto oko na caci pakovska?Ouch
do koga ke trpime samobendisani fraeri na TV? Bas mi e zal sto na krajot na nejzinata"najbolja" emisija nema mail za kontakt pa licno da ja ispcujam!!!
Od Milano mi se bljue! Dead 

Некој ден ќе ја исповраќам кога ја *шлушам како жборува*, плунка ми иде на устата. Лигава
Кон врв
Alisa 31 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Февруари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alisa 31 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2007 во 14:24

Дечки, абе зошто така зборите за цаци, шо арно си е девојчето, ама само за мама и тато, оти гледам еден не кажа убав збор за неа, а кутрата сака да биде јавна фаца, не знам дали ви текнува беше на Пулси квизчето како малецка

Alisa
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.