|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Автор | |
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....ljubomorna sum samo ako navistina objektivno postoi pricina za toa....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти девојче под хитно да си отидеш од кај типот (ако тој сега не те пушта да се дружиш со твои пријатели, нема тоа да го стори никогаш), ако неговата недоверба спрема тебе нема никаква основа нормално, ако пак си му дала повод да биде љубоморен тогаш шути и трпи. Само да знаеш самите ние им одредуваме на партнерите дали и колку ќе бидат љубоморни, ако на мене ми смета што партнерот е љубоморен без причина, тогаш ништо неможе да ме врзе со таква особа. Јас лично сум љубоморен само кога имам доволно добра причина за тоа, мразам проверки, мразам испитувања, извештаи со кого беше, каде беше, зошто беше...... бла, бла, бла |
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во секоја врска секогаш постои едно мало количество на љубомора но секако тоа е позитивно.....додека пак има и врски во кои има поголема љубомора за работи кои не се ни важни за дискутирање
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
Ангелче
Група Регистриран: 20.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што е позитивното кај малата љубомора?
|
|
1 2 3
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КЕ СИ ГИ ДРЖИШ ОЧИТЕ ОТОВРЕНИ и можеби повеќе ке се трудиш околу тој што го сакаш. |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na koja i davas do znaenje da ti e stalo do nea.
ubava e malata doza na ljubomora.
so nejze se pojavuva nekoja sigurnost
deka si sakan
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site sakame da go imame "ekskluzivnoto"- prvo mesto vo zivotot na nasiot partner.zatoa i so samata predcustvo za postoenje na druga liznost koja bi mozela da ja zagrozi nasata pozicija e preduslov da bideme ljubomorni.toa moze da ne podseti deka ne sme "ramnodusni" kon svojot partner i ni dava potrebna energija da ja neguvame i da go zastitime svojot ljuboven odnos kako posebna vrednost.taa doza na ljubomorata i toa kako e pozitivna.
a onie ljubomorni licnosti koi nesvesno veruvaat deka drugite luge se poprivlecni od nea i podostojni za ljubov,gi progonuva custvo deka ne e sakana i se custvuva zagrozeno zatoa sto i se cini deka nekoj drug od strana moze mnogu lesno da ja istisne i da go zeme nejzinoto mesto.zatoa nastojuvaat da go ogranicat dvizenjeto na licnosta koja ja saka na onoj krug na licnosti koi gi dozivuva kako bezopasni,no i togas ne prestanuva da bide somnicava zatoa sto ne veruva na nikogo.takvite ljubomorni luge postojano baraaat preku-merni dokazi na ljubov i naklonost,a so toa samo dopolnitelno go rasipuva odnosot so svojot partner koj od seto toa e zamoren i razdrazliv.so toa ljubomornata licnost samo ja zabrzuva propasta na vrskata koja ocajnicki saka da ja zadrzi. |
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mrazam ljubomora,zaradi nea si izgubiv 4 godini,ali denes si zedov 17 kila plus na mene i pocnuvam da stanuvam ljubomorna.Ne sakam da go imam ova custvo .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj sonce , nemoj da placis oti i jas ke pocnam da plasam snif smrk smrk
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako,ponekogas mi pomaga posle si se osekam polesno.
|
|
bissan
Нов член Регистриран: 04.Јули.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu
|
|
Saricka
Нов член Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah ljubomora pa sekoj e ljubomoren, koj ke kaze deka ne e ljubomoren laze
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah taa ljubomora... najgolema pre4ka vo edna ljubovna vrska... abe bez doverba vo partnerot ne mozis da osnovis vrska a koj e ljubomoren toa znaci oti ne mu veruve dovolno na partnerot. Toa e moe mislenje.
|
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не секогаш.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |