|
Колку имате доверба во вашиот партнер? |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |||
Maca_mac
Нов член Регистриран: 04.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so toj so bev vo vrska 3god. imav celosna doverba vo nego, no toj vo mene ne, iako nemase pricina za toa toj sepak ne mi veruvase i rezultat na toa bese sekojdnevno karanje, pregolema ljubomora a so toa kraj na vrskata...
|
|||
HoLLa!
|
|||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
довербата тешко се гради
лесно се урива секогаш на почеток настапувам со резерва, а кога ке стекнам доверба и кога ке покажам дека и мене може да ми се верува..тогаш е лесно |
|||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нели? И јас верував некогаш (во понеделник)
|
|||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E od kade izviraat de???????????
Koga i samiot vikas deka nema potreba od toa
|
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa toa e custvo i ne te prasa dali da se pojavi . Toa ti kako i na koj nacin ke ja iskontroliras e drugo .
Ako mislis deka nema potreba da jades koga ke ti se javi custvo na glad ili jades ili trpis
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne mnogu,ne malku ..........dovolno za da bideme zaedno
|
|||
Life is beautiful
|
|||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
imam poverenje vo partnerot, da nemav nemase da sme zaedno velat da gledas na partnerot so rezerva,a sto da gledam so rezervaveke ako dojdi do toa da me damlosa so nesto
ni rezerviranosta nema da e spas od sokot.
|
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
Goddes of Chaos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
HAHHA spored tvojava logika zen debelite luge bi bile i najljubomornite luge
|
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
veruvaj mu zadutre
denes ne e vazno ako ti e ubavo |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Goddes of Chaos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E ama site ne mislat taka..
t,.e ne e do mislata do osetot e
arno rece zen ne mozes da go sprecis ko ke ti dojde
samo mozes da go iskontroliras ili ne
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako site mislat isto-- svetot ne bi bil zabaven
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Goddes of Chaos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E sega se fati za najtankata slamka
|
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa vidi
nad provalija i slamka e skala ako nema drugo |
|||
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
stari rekle vo zena verba nemaj |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |