|
Како да се смирам со...!? |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
shedow
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Јули.2007 во 00:57 |
ТЕМАВА НЕКА Е НАМЕНЕТА И ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО И ЗА ВРСКИ/БРАКОВИ...НЕМА ПОТРЕБА ОД ДУПЛО “СМИРУВАЊЕ“
СО ДРУГАРКА МИ СМЕ СКАРАНИ ВЕЌЕ НЕКОЛКУ ГОДИНИ САКАМ ДА СЕ СМИРАМ И ДА ОДАМ НА КАФЕ АМА НЕЗНАМ КАКО ДА ГО СТОРАМ ТОА...МИСЛИШ ДЕКА ОНА КЕ МИ СЕ СМИРИ....МЕ САКА ЛИ?ПОМАГАЈ? Изменето од blueprayer - 01.Февруари.2008 во 16:06 |
|
bros
Сениор Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi kolku si go svaril gravot.........
ako si go prevril..teshko
|
|
P.S.I AM HERE
|
|
shedow
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama mnogu mu e zal so ne mi zbori
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa...ako si i zgresil neso...probaj da go ispravis toa...javi i se i kazi i da se vidite da napraite muabet...da i objasnis so si naprail...zaso si go naprail toa...deka si zgresil i deka sea zalis sto si go storil toa...od kaj da znam sto si i storilkazi sto se slucilo
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekolku godini ne e mal period
probaj izvinise za toa sto bilo
no ne navleguvaj mnogu da objasnuvas i delis pravda kako bilo
ako i znacelo nesto tvoeto prijatelstvo(kako sto ti znaci tebe)
ke ti prosti
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажи и дека си отворил тема на форумов специјално за неа и ќе те ислуша |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ona izgleda ima pogolemi cuvstva kon tebe i moze i epten mnogu da is i zgresil a moze i ljubomorna bila....
ama neka go procita forumov sigurno ke razmisli,koga kje doznae deka si i go posvetil na nea!
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас имав ваква ситуација...но зависи за ШТО сте се скарале, нашата караница беше ептен голема, и иако јас и простив, неа се уште не и е пријатно да се дружиме, понекогаш си викаме здраво од култура. кога некој ке ти ја изневери довербата, и знае дека е виновен колку и да му простиш, може едноставно му е веќе срам да се дружи со тебе а башка незнам дали ти си машко кое се скарало со другарка, или женско кое се скарало со другарка Изменето од ACELERA - 05.Јули.2007 во 16:24 |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас бев скаран со една моја другарка 2 години, и еднаш дојде она кај мене со мајка и, бидејќи се пријатели со моите, и едноставно си кажавме кај си ма? еве бе? почнавме заебанции и уопште не ни спомнавме тоа што бевме скарани... Пробај и ти така
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne ste otrpnale,...najdobro se smiruva ,...so valium,......aiii,da ne promashiv?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ne ja sakas ti nea ko drugarka ne lazi sakas da ja legnes... zatoa nema ni da ti se smiri oti si neiskren
aj sea priznaj zasto sakas da ti se smiri posteno |
|
Xicor
Нов член Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво на сите,ми треба еден добар совет.
Имам премногу добра другарка али исто така премногу ја сакам и сакам да ми биде се разбира женска,проблемот е што пред некое време раскина со еден и сеа може и е тешко,се договоривме да излеземе арно ама јас качив температура.Сакам помош од вас да ми кажете било каков совет како да и признаам дека ја сакам,сум се обидел многу пати да и признаам ама неможам се кочам целиот и мењам тема.Другарите ми викаа дека не е за мене,ама знам во себе дека имам некоја шанси да бидеме заедно,некој викаат не и кажувај туку покажи и.Што да правам |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa vaka sega ako mislis deka ima nadez za vas dvajca vredi da se proba ,,,,,,znaci naj iskreno ke i prijdes i ke i kazes deka ti se sviga i deka ti znaci nesto????ti najdobro znaes kako da i prijdes???zatoa sto ste bile drugari neli......znaes sto i smeta a sto ne???? a kako da i pokazes ,,,,,,jas mislam nikako zasto ako pocnes da i glumis tuka nesto kao cveke pa pokloni i drn-drn nisto nema da napravis.......moze samo da ja izgubis i kako drugarka??????a za izleguvanjeto i ne e tolku bitno.............. na kraj kraeva vikni ja doma kaj tebe neka dojde pa prajte si muabet onaka naj iskren pozdrav od bibi |
|
Xicor
Нов член Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e do davanje na podaroci taka moze imas pravo da ja zagubam kako drugarka,ali ne veruvam deka ke ja zagubam posto se skaravme ednas,i posle edna nedela dojde da mi se smiri poso znae deka mi znaci.Bibi fintata e sto nemozam da i kazam,bukvalno se kocam, i toa so pokazuvanjeto ne mislev na podaroci mislev da ja baknam se trgne se trgne.
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |