IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс за 1000 000$ долари??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс за 1000 000$ долари??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 22>
Автор
Порака
Danielsan Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Danielsan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2007 во 22:38
sekoj bi imal sex za 1.000 000 $ , da ne se lazeme 
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2007 во 01:54
Originally posted by Danielsan Danielsan напиша:

sekoj bi imal sex za 1.000 000 $ , da ne se lazeme 

друже ај вака, се знае кому се нуди секс за милион долари Big%20smileBig%20smileBig%20smile немој ни случајно да помислиш дека ќе и понудат секс на твојата девојка... Big%20smileBig%20smile Освен се разбира ако не се вика Бритни, или Анџелина или Памела Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:02
Ova ti e cista vistina.. Moralistkite ke bidat prvi. A kade toa davaat 1000000 dolari LOLLOLLOL? Dajte lista na cekanje bre lugje oti ke bide dolga.

Изменето од Mishell_G - 03.Јули.2007 во 11:04
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:13

jasno i glasno:

nikogas ne bi imala sex so nekoj makar i da mi go ponudi celoto bogatsvo na ovoj svet

Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:14
Originally posted by cecka cecka напиша:

more ........ nema koj da plati kaj nas milionce za toaLOLLOLLOL
inaku...redici ke se cekaat...
,,moralistkite,,, u prvi borbeni redovi.......

A "k*rvite" demek u posledni borbeni redovi. LOL
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:15
Originally posted by zeznata zeznata напиша:

jasno i glasno:

nikogas ne bi imala sex so nekoj makar i da mi go ponudi celoto bogatsvo na ovoj svet

Од вас поштените, к*рвите не можат да дојдат на ред.
Кон врв
CVETKO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2007
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CVETKO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:17
lazgi so opaski da me vidis mene odma ke si legnis na brasno a kamoli 100000 eur
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:18
LOLLOLajdeeeeeeeeee
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CVETKO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:22
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:29
Originally posted by CVETKO CVETKO напиша:

lazgi so opaski da me vidis mene odma ke si legnis na brasno a kamoli 100000 eur

jas kazav "ne za bogatstvo",a dokolku toj napravi da zatreperi moeto srce togas jas bi mu pobarala
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:31
Clap
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:32

jas kazav "ne za bogatstvo",a dokolku toj napravi da zatreperi moeto srce togas jas bi mu pobarala

100.000 $
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CVETKO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:34
 zeznata ako navistina go mislis ova alal da ti e sve se poretki vakvite ClapClapClap
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 11:35
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

100.000 $

xaxaxaxxaxa NE  tuku SEX Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.