IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку сте добри во сексот ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку сте добри во сексот ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 24>
Прашање: Како ќе ја оцените вашата вештина во сексот со оцена од 1 до 5
Одговор Гласови Статистика
61 [58,65%]
20 [19,23%]
9 [8,65%]
6 [5,77%]
8 [7,69%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 12:29
ZNAES KOJ E DOBAR E**C?TOJ STO KE JA DONESE ZENATA DO ORGAZAM,KOLKU STO E LESNO DA SE ZADOVOLI EDEN MAZ TOLKU E POTESKO DA SE ZADOVOLI EDNA ZENA
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 14:07
a samo so toa meri??
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 23:38
LOL LOL LOL  LOL покрајј со рака и смислол за дужина LOL LOL LOL
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 12:45
pa nekam da se falam ne mozam jas da zboram za toa...ali znam deka letoska ke odam na praksa malku vo germanija pa ne e loso i da se pomine do crvenata ulica vo berlin so takvite se uci sekogas neso novo...ai ne sum bil 2 godini so crnkinja duri posledniot pat koga bev na crvenata ulica vo berlin...
speed
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 12:48
Фалбата е р`ѓа.Wink
Најди си некоја старица,упс женичка да те фали.Tongue
Just love
Кон врв
dolnodupenka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dolnodupenka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2007 во 00:36
ne bi sakala da se falam
ama..
Кон врв
^NaJuBaFa^ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ^NaJuBaFa^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2007 во 00:37
hmm sto ima tolku ubavo vo eden seks ? Pa grozno e da te skinat mislam za zenskite a za maskite normalno-UZIVANJE!
cvet4e
Кон врв
B2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 361
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2007 во 00:51
pa za seks bi odvoil vo denot edno 6 saati so pauza od po 10 min za da ja prezadovolis partnerkataSmileSmileSmileSmileSmile
Кон врв
vladolik Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Italy
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vladolik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 01:37
Originally posted by speed speed напиша:

pa nekam da se falam ne mozam jas da zboram za toa...ali znam deka letoska ke odam na praksa malku vo germanija pa ne e loso i da se pomine do crvenata ulica vo berlin so takvite se uci sekogas neso novo...ai ne sum bil 2 godini so crnkinja duri posledniot pat koga bev na crvenata ulica vo berlin...

ама да не се вратиш со багаж за цел живот LOLLOLLOL уствари колку ли ке трае тој живот незнам Wink
Do nOT TyPE liKe ThIs... iT maKeS yOu LoOK REt@rdEd
Кон врв
B2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 361
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 22:28
Nogu     SmileSmileSmileSmileSmile
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2007 во 17:24
A be kolku sme dobri vo sexot? Egoto na site ni raboti i sakame da si mislime deka sme dobri Wink. Ama sud treba da dadat drugite neli LOLLOLLOL?
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2007 во 17:52
a,be kakvo ego?!,...eve ,..jas sum ,..za nikade,...pffujjCryUnhappy
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Lallo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2007
Локација: Greece
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lallo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2007 во 19:40
Originally posted by maja maja напиша:

Колку и како сте „вешти„ во сексот.Дали се сметате за одличен љубовник кој добро секогаш се снаоѓа.Или не мислите дека тоа го правите доста добро, па заземате некоја „златна средина„.

Исто и за вас девојки, дали добро „баратате„ во сексот.

Сватете го ова како вид на забава...

хахахаа не сум фалбаџија....Smile....можам само да покажам хехехехех Wink
Деан Коцевски - Lallo (пиши ми)
РЕЗЕРВА | мојот сајт
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2007 во 19:46
stvarno ne si bil,be,.....prosto da ne poveruva chovek,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.