|
Што е насилство? |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Антонаета, моите молитви се со тебе вечерва...
|
|||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nasilstvo e koga ke ti lupnat cigla u glava ... poveke boli koj ne verue neka proba
|
|||
igo_19_85
Нов член Регистриран: 06.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nasilstvo
mnogumina toa go mshat so tepanje mislam deka so nasilstvo se podrazbira i vulgarnoto odnesuvanje i ne kulturnoto odnesuvanje sprema drugite ili ne shto mislite?
|
|||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj ke me brani sekoj vo klasot sme koj poprv da ti zabie noz vo grbot, so toj sto go spomnav ni psiholog ni psihopat ne pomaga, si tera svoj um, misli deka e bog, bidejki baba mu i tetka mu predavaat ovde i koj sum jas ne prasvi i veli za vas jas sum gospadare gospodine gospodine gospodine nikola
|
|||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nasilstvo e se ona sto vo opstestvoto vo koe se zivee se smeta za nasilstvo taka da ima periodi vo koi edno nesto se smeta za nasilstvo a vo drugi toa e normalno eve eden primer obicno obrajcajne na svojata sopruga so povisok ton se smeta za psihicko nasilstvo a istata taa ako raboti pod prisila i po 16 saati ne se smeta za nasilstvo se veli deka taa pecali ottuka i od drugi mnogu primeri koi postojat formata na nasilstvo se menuvala so cel nekoj so nekogo da go skaras najcesto ovaa taktika e primenuvana od strana na spiunite koi trebalo da napravat razdor vo nekoi semejstva , pod takvi vlijanija kolku sto potpajdzale zenite isto tolku i mazite..................... |
|||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога жената ќе го удри мажот,тоа е насилство.
|
|||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПРАШАЊЕ: ШТО Е ТОА КОГА МАЖОТ ЈА ТЕПА ЖЕНА МУ?
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПРАШАЊЕ: ШТО Е ТОА КОГА МАЖОТ ЈА ТЕПА ЖЕНА МУ? [/QUOTE]
Тоа е милување.
|
|||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sosema te razbiram....jas zavrsiv sredno vo eden klas koj bese nalik na zmijarnikk sekoj na sekogo gledase noz da mu zabie vgrb site se mrazea
najdobri drugarki se ogovaraa se kodosea pozadi grb i na profesorite....
sekogas imase nekoj sto se bunese koga ne drug ke mu stavea visoka ocenka zaradi zavist ljubomora, a pak klasnata bese edna selanka teska kategorija site gi vregase gi tepase itn.....crkase, mavase so klucevi po katedrata , so dnevnikot mavase so se i sesto...............ponekogas cesto se budam od dlabok son kosmar potocno vo koj sto ja sonuvam klasnata i toj idiotski klas vo koj sto zavrsiv sredno imam traumi od sredno neznam kako ke seoslobodam od tie losi spomeni koi me progonuvaat veke podolgo vreme.... nemozam da spijam mi se losi pri samata pomisla na bilo koj od bivsiot klas poradi toa i ja promeniv strikata...odbrav struka koja navistina ja sakam i sto podaleku od toa mesto sredno medicinsko i od toj kvart medivcinski bidejki koga i da pominam mi budi los spomen spomen na edno nasilstvo koe so godini bese vrseno vrz mene spomen koj mi vreza i ostavi dlaboki luzni vo srcevo koe kravari od togas pocnav da fakam i alkohol se steknav so edna losa navika koja do den denes ni stoi ama toa ne e nisto najlosata pomisla so koja se soocuvam e taa dali nekogas barem za mig ke se razbudam so pomislata deka toa ne sum bila jas...deka nekoj drug bil site tie 4 god. na moe mesto maltretiran i togas ke mi olesni barem za mig ......................
|
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I jas imav slicno neprijatno iskustvo vo sredno, samo ne zaradi soucenicite, tuku zaradi klasnata. Se pravese za da mi ja izvadi dusata, da me ponizi, i do nekade uspevase. Toa bea dve godini polni so teror. Fala bogu sto si otide predvreme. Toa bese nasilstvo i tortura od poremetena vozrasna licnost so avtoritet vrz dete. Zaradi vakvi raboti bi ja preispital ulogata na drzavnite obrazovni ustanovi, i nivnata soodvetnost. Nikogas ne smee da se doveri dete na monstrumi. |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nasilstvo?,...toa ti e ,..kako,...koga ke se udrish od vrata,.pa, ti pomodre okoto.......ili se liznesh po skali,...i sl......
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zenite sto jadat kotek od mazite, sekogas *pagaat* od stepenici i se *udiraat* od vratite
|
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nasilstvo e koga go se potisnuvas samiot sebe i se dvoumis dali da napravis nesto dobro. nema pogolemo nasilstvo od nasilstvoto sprema samiot sebe
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se ona sto e okolu nas ... i ne ni dava potpolna sloboda ... |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |