![]() |
|
Копа Америка |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | ||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да, меѓутоа обично кга некого критикуваш, тоа значи дека епак има некоја криза во истиот состав, еве земи го на пример светското првенство што беше, исто и таму беа критикувани бразилците, и точно испадна тоа што го збореа
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
На Светско првенство учествуваат и силните Европски репрезентации (да не ги набројувам), а на Копа Америка единствен конк*рент на Бразил е во лицето на Аргентина, која ќе ја добијат на рутински начин.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
Па и не би рекол дека само Аргентина е јака таму
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Освен Аргентина сите погоре набројани се ситна боранија.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Кажи ми зошто така мислиш??? Јас колку што знам не зимале Копа Америка пехар само Бразил и Аргентина...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Зошто сум кладен на Бразил и срце ми кажува дека ќе добијам, никогаш не ме излажало.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
е ондак чим си ти кладен во тој случај нека биде, Бразил нека тепа
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Од твоја уста во божји уши.
|
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Луѓе до каде се утакмиците бе . . . Не сум видел ништо . . . Ај пишете по некој резултат овде да не барам на друго место . . .
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
|
Бразил-Чиле 3:0
|
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Фала братче . . . Ќе ти го паметам ова . . .
![]() ![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
|
Бразил се ближи кон целта, сега е во четвртфинале.
|
||
![]() |
||
|
И полу финале стигнале бе . . . Мислам Бразил - Чиле ![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
|
Argentina e sampion koj se kladi so mene u kilo krv i dve oci za meze
|
||
A.Z.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |