![]() |
|
НАЈ ЈАК КОНЦЕРТ..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | |
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
кога ќе ми текне дека нема да одам на овој концерт, на 9-ти, ми иде да пукнам од мака! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Billy Idol EXIT 06 ЗАКОН БЕА !!! |
|
![]() |
|
Malacia ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
isto i mene... :))))) |
|
Qui e nuce nucleum esse vult frangit nucem!
|
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
off fest:los de abajo i lee scratch perry!!!
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
massive atack - sajmiste
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Beastie Boys - 1995 Будимпешта
![]() ![]() ![]() ![]() bravo
|
|
![]() |
|
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
U2 ВО ЛАС ВЕГАС ЛАНИ |
|
![]() |
|
Смрдеш ![]() Група ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 33 |
http://www.dobrichmedia.com/novini/02_02_2007_2.php -одговор на вопрос "Каде е бил наj jак концерт на DEEP PURPLE"
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Konecertot na E type vo Stokcholm
vcera go gledav i moram da priznaam ednata od zenskite imase mnogu ubavi cicki ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MorbidPagan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Kreator 2004. на Саем, не дека се најдобар бенд што некад постоел (субјективно
![]() |
|
![]() |
|
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Добра беше таа сфирка, во рамките на Таксират. Иако многу подобро беше Соулфлај на Саем 2004 мислам. Сепак најдобар концерт е Ману Чао на Лизгалиште 2002.
Многу ми се допадна и Продиџи 2005 на Саем.
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
![]() |
|
heavyboy ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Najdobar koncert
METALLICA na Partizanovom stadionu 15.06.2004 a tuka se i Iron Maiden 14.3.2007 Beogradski sajam Deep Purple 27.2.2006 Beogradski sajam |
|
Јоца Шећер pxaxaxa
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Red Hot Chili Peppers Indzija, 26.06.2007
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
prodigy saem 2005 i rhcp na 26.06.2006
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |