|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 8485868788 107> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa mona...koga te vikam jas da dojdes u park..ti neeeeaj utre dojdi...ke ja slusame pink kako peee
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aeee nemoj da si otisol na pink..........ja ke te pinkosam
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш ми е криво Друштво што не сте овде со мене . . . Баш е добро само по некој педер ми фали . . . Пример да беа овде Мона , Мастер , Малечка , Лав , . . . Ќе беше се нај . . . Секој ден и секоја вечер ќе одевме на капење . . . И тоа не успеав да се пофалам вчера напрајф сефте со ноќно капење . . . Супер беше и денес пак таму . . . Па после и овде можда ќе поминам . . . Ако имам сила и ако не забегам со некоја педерка . . . |
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahaha tuturutka, eve jas do sega si muabetev so maz mi po telefon
abe jas sum sekogas so tebe kade i da odes jas te mislam eve sega da vidam so se slucuvalo niz forumot deneska, pa ke si piseme na chatot vecer |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee a mene ni ic ne me mislis...znaci stvarno golema pederka si...
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman od pederive,se mnozat kako ,...bubashvabi
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ti si najgolem peder ovdese zbori za tebe nasekade..sekoj ti go stava
|
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е работа . . . Мислам олку педери . . . Треба да се прегрупираме . . . Старите пошто се помалку нека си одберат група што ќе ја предводат . . . И нека им пренесат на младите по некое искуство за и тие да пробет нешто ново . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти ке ми кажеш
ма ја со кој сакам со тој педер ке си пишувам море абе педери, абе ладно времево, тууу дајте сонце наваму |
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона извини што не се изразив најдобро . . . И сега не сакам пак да напрам некој лапсуз па затоа ќе си чутам . . . Иначе не ми беше таква замислата . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма готово, лутам ти се,
не бе брат, ти па одма да не помисли дека ја на гладно срце ке те ставам него што направи ти со таа твојата малечка ? |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe pederi...kaj ste be se izgubivtevecerva ne idam u park...aj se nadevam nekoj ke me druzi na forum
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво педер
абе ја сум тука, еве јадам чоколадо, сакаш ли ? |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele mona...mi go haknaa msnotne mozma vekje da se uklucam na negoooooo...lele kolku sum nervozen ejkaj ke gi najdam sea site kontakti
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 8485868788 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |