IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ДНЕВНО - политички случувања
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДНЕВНО - политички случувања

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 36>
Автор
Порака
MIRAVCI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MIRAVCI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2007 во 16:25
Neka vidat so kogo si imaat rabota. Samo koga pravat problemi nasekade vo svetot samo togas velat deka se Makedonci.
Кон врв
Калпазан Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2006
Локација: Slovenia
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Калпазан Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2007 во 11:56
Кој со нив сади краставици -крили ќе му излезат.
Така и нам. И ние сакаме со нив да садиме, ама, резултатот е евидентен.
Што ќе речат србите, МАНИ СЕ НИКОЛА, ЌОРАВОГ ПОСЛА!

Македонија - Моја Дежела
Кон врв
Mihajlov Кликни и види ги опциите
Група
Група

ДУДЛАЧ

Регистриран: 28.Јуни.2007
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mihajlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 17:46

Jas, Sasho Dameski, roden 1966g vo Prilep, diplomiran ekonomist, clen na Centralniot Odbor na SDSM i clen na SDSM od 1993ta godina, javno IZJAVUVAM deka vo JUNI 2005ta godina na TOGASNIOT MINISTER VLADO DIMOV mu dadov licno na raka 6000Evra 8vo negoviot ministerski kabinet) za da ja vraboti mojata sopruga GPRDANA DAMESKA, Tehnolog, vo ZAVODOT ZA ZDRAVSTVENA ZASTITA vo PRILEP! E sega mozete da zamislite sto stanalo so onie sto ne se od SDSM! Stojam odgovorno i licno zad ovaa izjava, sega sum vraboten kako sovetnik na gradonacalnikot na Opstina Krivogastani i mozete da me dobiete tamu.
http://www.utrinskivesnik.com.mk/?ItemID=F50C17624713F047A9FA36A2F0F1105D
Кон врв
tenija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 57
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tenija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 21:32
Саше, малку претеруваш со твојот моментален СТАТУС, од причина што сигурно Марјан не би те избрал баш тебе за советник. Кажи маки, дека си советник во Советот на Локалната Самоуправа. Околу другиот дел сигурно за вработувањето на твојата сопруга посредувал некој близок на Бранко Дудуковски, и добро е што си поминал со толку, ако требало парите да ги дадеш на таткото на неговата премлада сопруга тогаш големо азно би ти требало за да ја вработиш. Прашајго Милан Цветаноски твој сограѓанин кој работи во фени колку земаше Димо- коњот за вработување. Но димо коњот умре на карибските острови.
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 23:14
Confused sto be tuka muabetite,... ,javete se kaj ministerkata po policiski raboti,... taa se zafati so borbata protiv korupcija,...., a ovie dest evrasite gi spika vo zatvor,...., veruvam za 6000E sigurno ce go klade dozivotno zad resetki doticniot gospodin eks ministerCry
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 23:18
Originally posted by adoks adoks напиша:

Jas, Sasho Dameski, roden 1966g vo Prilep, diplomiran ekonomist, clen na Centralniot Odbor na SDSM i clen na SDSM od 1993ta godina, javno IZJAVUVAM deka vo JUNI 2005ta godina na TOGASNIOT MINISTER VLADO DIMOV mu dadov licno na raka 6000Evra 8vo negoviot ministerski kabinet) za da ja vraboti mojata sopruga GPRDANA DAMESKA, Tehnolog, vo ZAVODOT ZA ZDRAVSTVENA ZASTITA vo PRILEP! E sega mozete da zamislite sto stanalo so onie sto ne se od SDSM! Stojam odgovorno i licno zad ovaa izjava, sega sum vraboten kako sovetnik na gradonacalnikot na Opstina Krivogastani i mozete da me dobiete tamu.

Ова е богами многу храбра изјава...
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2007 во 03:17
А познавајќи го животот и делото на Димов 90 % точна. Таква бараба мислам дека до сега не била министер. 
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2007 во 13:58
Zosto gi dal parite? Da ja vraboti soprugata? A kaj bil do sega, zosto vednas ne prijavil? A znae li deka i davanjeto mito e krivicno delo? I sto sega site ke pagame vo nesvest kolku e toj hrabar sto dal ovakva izjava? Izosto sega ja dava? Lut mu e na Dimov ili sto?

Изменето од moira - 29.Јуни.2007 во 14:00
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2007 во 16:30
Takvi sme nie.
Molci koga treba zboruva koga ne treba.
Zosto ova ne go kazal(koj i da e)koga bilo aktuelno.
A za bivsiot minister ne sum iznenadena....kade ima korist-toj e tamu!!

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2007 во 16:43
Не кажал зошто не му било во корис, но на крај на краиштата мене лично не ме интереисира Дамески, туку оној кој бил на место Министер а дефакто бил апла ја злоупотребувал својата позиција. И прашањето кое се поставува не е зошто тој му дал пари, зошто како него можеби има илјадници кои не кажуваат туку зошто тој министер воопшто станал Министер, и кој тоа него го поставил за Министер а и зошто? Да на заборавиме дека тој министер за малку ќе ги присвоеше сите бајни ако и не ги присвои сакаше да го шитне земјиштето каде е Заводот за медицинска рехабилитација. Така да има многу по важни прашања кои треба да се постават од тоа зошто некое чеовче дали пари да му се запосли сопругата.
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2007 во 16:49
ПА ОВОЈ УШТЕ НЕ Е ПРИТВОРЕН? ВАКВА КАКО ШТО Е НАШАВА ДРЖАВА МОЖЕ ОВОЈ И ПРЕТСЕДАТЕЛ ДА НИ СТАНЕ.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2007 во 17:29
Originally posted by adoks adoks напиша:

Штом си од СДСМ, јасна е работата, будала си. Но и тебе треба да те затворат за давање на поткуп.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2007 во 23:25
E vidis treba da te interesira i zosto toj Sase dal par, i zosto sega pee, se treba da te interesira. A Dimov koj go postavil za minister site znaeme ili ti zaboravi, imas kratkorocna memorija kako 90% makedonci? Pa po zasluga, minuli rad, pa covekot tolku vreme se trudel i rabotel za dobroto na papa.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2007 во 23:39
Originally posted by moira moira напиша:

E vidis treba da te interesira i zosto toj Sase dal par, i zosto sega pee, se treba da te interesira. A Dimov koj go postavil za minister site znaeme ili ti zaboravi, imas kratkorocna memorija kako 90% makedonci? Pa po zasluga, minuli rad, pa covekot tolku vreme se trudel i rabotel za dobroto na papa.

Ти комунист ли си, ако си, види на форумот Историја во темата Распадот на СФРЈ што напишав за комунизмот.
СДСМ порано се викаше СКМ ПДП или Сојуз на Комунистите на Македонија Партија за “Демократска Преобразба“, а прв лидер беше човекот со чистите раце Петар Гошев. 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 36>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.