IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 74>
Автор
Порака
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2007 во 01:51
јас се докопав до сродна душа Tongue 
Кон врв
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2007 во 23:23
EVA
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2007 во 04:52
Definicija za srodna dusa od ekonomski aspekt:Ja zeam 3000$ ona zema 2950$... ete ti srodna dusa (a mozebi i bezbroj repliki i rok4inja skr6eni)LOL

Кон врв
bros Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Декември.2006
Поени: 411
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bros Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2007 во 03:08
mislev deka e srodna..........no ispadna rodnina nekojaConfused
P.S.I AM HERE
Кон врв
srcko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај srcko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2007 во 22:38
srodna dusa??????
neznam mislam deka ne sum ja pronasolCry
Кон врв
Ангелче Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2007
Локација: Macedonia
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ангелче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2007 во 14:16
ni jas Cry a tolku pati pomisliv deka ja pronajdov Smile
1 2 3
Кон врв
ZakHay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2007
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZakHay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 20:55
Ja ja pronajdov ama nisto ne me sakase bre...Si se fati so toj so i bese bivsi!Abe toa e razlicni vkusovi!
Ako barem ja gleam srekna e!Ko Kralicata Elizabeta se cuvstvuva!hehe!Bole silata u  Ljubovta nego so Sila Ljubovta!Wow a kolku samo slicni bevme bre,ni sijamski bliznaci nemaat ta sto go imavme ja i ona!tolku bliksi ama jebiga si otide..Ej a ko vcera da bese se setavme po PArtizanska i toa ruka pod ruka!Cry

Изменето од ZakHay - 26.Јуни.2007 во 20:58
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 13:09
Srodna dusa... Mozebi i postoi nekade, mozebi ja najdov. Srodna dusa.. Koncept pogolem od nas samite. No ne mu se slucuva sekomu, samo na onie koi se budni i svesni za sebe, svojot pat.. A koga ke go pronajdes delot sto nedostasuva, delot sto ja potvrduva vaznosta na tvojata egzistencija, togas ne se somnevaj deka toa e toa. 
Кон врв
CVETKO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2007
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CVETKO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 18:09

SRODNA DUSA NEMAT SLICNA MOZIT, TO SI SE ZALAZUVAT NEKOJ, SO CEL ZIVOT SRODNI KE BIDETE ISTA MAJKA NE VE RODILA  PA I ISTA DA VE RODILA ISTO NE MOZE DA MISLITE, DA IMA BAR SLICNOSTI TAKA MOZIT DA SE TERATBig%20smile

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 18:54
ABE VAKA......DVAJCATA SO SKRSENI SRCA,DVAJCATA SO PROMASENI BRAKOVI, PA SI SE SRETNAVME NA NET PA TRGNA RABOTATA.AKO ME PRASAS DO KAJ SME SEGA....OHOHOOOOO.....!!!I SI NAPRAJVME OD DVE SKRSENI SRCA EDNO CITAVO I TOA SEGA SI CUKA ZA DVAJCA!!
AKO TOA NE E SRODNA DUSA SO E TOGAS!!Heart ZA SVILICKATA MOJA NAJMILA!!!

Изменето од Joshua_Tree - 28.Јуни.2007 во 18:57
Кон врв
CVETKO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2007
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CVETKO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 18:57
BAS MI E MILO AKO SVE SE PRONASLESleepy
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 18:59

DAAAAAAAA.....SI VOZIME UBO.....TRO NE FATILA NEKOJA UDOLNINA AMA UBO E.....HAHAHAHAHA!!!DA DAJ GOSPO SEKOJ DA SI SE NAJDI TAKA!!!!

Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2007 во 02:33
Jas pak mislam........deka ja naogjam.... po malku....Zakon si Ma..............
In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2007 во 11:03
кој бара ќе најде, и кој што бара тоа ќе најде, бараш искрено  - ќе добиеш искрено, бараш љубов  - ќе добиеш љубов. Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.