|
Ваше прво сексуално искуство и совети |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
bros
Сениор Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prviot pat.... uh.neznam dal beshe prijatno ..zs misalm deka bev siluvan od postara devojka..u studenski
Изменето од bros - 21.Јуни.2007 во 03:04 |
|
P.S.I AM HERE
|
|
Anetce
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelelelelele citam i se smeam za iskustvoto na zbunet i taka se nadevam
deka moeto seuste nedoziveano prvo seksualno iskustvo nema da bide kako
negovoto :) :)
btw iako imam 18 godini ne sakam da go storam toa po sekoja cena samo kolku da bidam cool tuku navistina sakam da go storam toa so nekoj so ke mi znaci mnogu a sega za sega takov kandidat nema :) |
|
Zivotot e eden i edinstven zatoa zivej go sekoj den kako posleden
|
|
16годишен
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво, јас сум нов и најпрво што треба да кажам, машко сум. Е сега мојот проблем, уствари барам помош од вас. Јас имам 16 години, и имам девојка 3 месеци, па сигурно наскоро и би требало да се случи првото сексуално искуство т.е за мене, за неа не знам. Е сега, можете ли да ми кажете некои детали што треба да се прави, т.е јас знам што треба да се прави, но може искуство од некој, на пр. сакам да знам што е оргазам и како се добива, па повеќе работи ако може... инаку јас знам нешто за тие работи, но би сакал повеќе детали...?
|
|
Strong
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 05.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvoto mi iskustvo :p abe ne e za kazuvanje ama aj.. imav edna devojka na 16 godini ama iccc ne ja sakav.. no ne znam ni zs sum odil so nea "deca" jas 16 taa 15... i si ja nosev doma :Pp cesto i se ucevme no najintersnoto bese sto prv pat ni bese posle 3,4 pati sto mislev deka bide bide bide.. pa duri posle 3,4 pati bidnalo.. i dvajcata neiskusni ljubovgiiiiii :) |
|
Srbo
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
друже, многу често се случува доколку девојката е невина, првиот пат да трае нколку пати се додека не се доживее оној правиот оргазам, и од двете страни. Имав и јас едно такво искуство со една девојка. Морав неколку пати да пробувам се додека на крај не се заврши како што треба. Тоа не беше моето прво сексуално искуство, но беше нејзино, што значи дека сепак имало прв пат.
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moeto prvo seksualno iskustvo bese mnogu , 17 godini, nema emocii, nema zadovolstvo, so eden zbor bjak. Jas mislam deka mladite denes ne treba da eksperimentiraat na toa pole bidejki ima mnogu bolesti a i nesakanata bremenost moze na devojkata da i go poremeti celiot zivot,zatoa deca vodete ljubov a ne seks i koristete kondomi
|
|
^NaJuBaFa^
Нов член Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uF nejkam seks najgadna rabota
|
|
cvet4e
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бе,што до толку
|
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А за мојот прв пат... Нема потреба да споделувам таква интимност на волкав аудиториум. Никому ништо нема да значи, ниту смени ако го знае и тој податок. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moj совет до невините: ви препорачувам вашиот прв сексуален партнер да биде искусен. Никако невин/а да ви биде првиот партнер. Зашто како прво, нема да знае како вас да ве задоволи, па после самиот/самата себеси. Сигурно лошо ќе си помините, во 98% од случаите...
|
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnoguuuuuuuuuu loso mi bese prvoto seksualno iskustvo, od X - pricini
Ama posle ja ispraviv greskata .............
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epten bev pijana,go napraviv toa od zabava i nisto poveke na 16 god.......ama super bese.......ne bese do tolku grdo kako sto kazuvaat dr.clenovi......sepak imalo i podobar sex od toj
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene ako do sega nemavte sex
mojot prv sovet e: onakvoto kaj maskoto treba sa ne najde tamu vo takvoto kaj zenskoto i posle se onadue no seto toa gore navedeno i nemora da se sluci pa sepak da imate sex znaci, tesko e da se sovetuva pogotovo prema prvoto sexualno iskustvo Изменето од anakin - 31.Јануари.2008 во 15:20 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај прецизирај на што мислиш точно, кога зборуваш за онаквите. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |