IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Романтика
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Романтика

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 59>
Автор
Порака
mitko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 739
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mitko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2005 во 19:24
pa nema samo jas da ja prireduvam taa romanticna vecera zaedno ke ja podgotvuvame
fintata e da nemas devojka a silno da ja ljubis........
Кон врв
vatrena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Поени: 607
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vatrena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2005 во 19:34
Originally posted by romantic heart romantic heart напиша:

dali si romantichen tip?  ili za tebe toa e nevazhno i gubenje vreme

shto e za tebe romantika, ama bez klasika odgovori "svekji, tivka muzika" ajde neshto pooriginalno predlozhete za romantichni vecheri shto da se pravi...

romantika e klasika...vecera so sveki,muzika...nema promena...
Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 10:47
Originally posted by vatrena vatrena напиша:

Originally posted by romantic heart romantic heart напиша:

dali si romantichen tip?  ili za tebe toa e nevazhno i gubenje vreme

shto e za tebe romantika, ama bez klasika odgovori "svekji, tivka muzika" ajde neshto pooriginalno predlozhete za romantichni vecheri shto da se pravi...

romantika e klasika...vecera so sveki,muzika...nema promena...

Najveke mrazam klasika..

Ete pred nekoe vreme sendvichi si napraivme ladno pivo so nas kebeto drugi stvari kolata i na pelister eden den na izlet neznam zashto ama epten romantichno mi dojde setoa toa..

Itn...
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 10:51
Originally posted by mitko mitko напиша:

desetka so kromid i ednaglavica luk a posle moze i da zgotvime glavno jadenje:polneti svinski creva dekorirano so dve tri kocki paca...pa ide desert:e neznam koj deser aj kazete vie
zaboravi predjadenje 4kembe 4orba , a desert mozeeee na primer, na primer:... stvarno ne mi teknuva, aj onaka ke si dzvakame luk ( zelen) roze a zoshto vikash deka ne me biva za romantika so ova jadenje ke ima sveki i ova ona
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 10:52
Originally posted by kafka kafka напиша:

Originally posted by mitko mitko напиша:

desetka so kromid i ednaglavica luk a posle moze i da zgotvime glavno jadenje:polneti svinski creva dekorirano so dve tri kocki paca...pa ide desert:e neznam koj deser aj kazete vie
zaboravi predjadenje 4kembe 4orba , a desert mozeeee na primer, na primer:... stvarno ne mi teknuva, aj onaka ke si dzvakame luk ( zelen) roze a zoshto vikash deka ne me biva za romantika so ova jadenje ke ima sveki i ova ona

Lele ushte sega mi se zgadi BLJAK
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 11:13
maja aj sega ne se prepravaj, demek ne ti se svigja takva romantika 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 11:17

BLJAK za takva romantika

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 11:19
Originally posted by maja maja напиша:

BLJAK za takva romantika

a ti shto sakash??? da ne sakash kavijar??Yelling
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 11:26
Ne sakam kavijar, ne sakam rozi, ne sakam svekji, ne sakam vecera.Sakam da me iznenadi so nesto do sega sto go nemam doziveano.Znae toj kako toa da go napravi,mu uspeva
Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 11:27

Moze moze sekoj si ima svoi fantazii za romantikata neli ?

Itn...
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 11:52
Originally posted by maja maja напиша:

Ne sakam kavijar, ne sakam rozi, ne sakam svekji, ne sakam vecera.Sakam da me iznenadi so nesto do sega sto go nemam doziveano.Znae toj kako toa da go napravi,mu uspeva
koj e toj ? mnogu go falish, a znaesh shto vikaat : na prefaleni jagodi ne odi so golema koshnica
Кон врв
roze Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај roze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 11:55
site da uchte romantika od batt's
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 12:21
Originally posted by roze roze напиша:

site da uchte romantika od batt's
Ti da u4ish romantika od batts
Кон врв
roze Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај roze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2005 во 12:31
ti vrska nemash od romantika
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 59>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.