IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Дали да се укине МТВ (Македонска)?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали да се укине МТВ (Македонска)?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 40>
Прашање: Дали да се укине МТВ (Македонска)?
Одговор Гласови Статистика
138 [44,95%]
31 [10,10%]
5 [1,63%]
122 [39,74%]
11 [3,58%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 15:22
kakva drzava,...takva tevelizija,....idiotska!,......go zaboraviv narodot,...neka me izvini!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Mizantrop Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mizantrop Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2007 во 04:20
Originally posted by brza brza напиша:

kakva drzava,...takva tevelizija,....idiotska!,......go zaboraviv narodot,...neka me izvini!

Ако народот си ти тогаш си во право.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2007 во 10:35
Originally posted by Mizantrop Mizantrop напиша:

ajdee,..ushte eden tipichen pretstavnik na narodot,....koj shto samo go potvrduva kazanoto LOL
Кон врв
lost addict Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јуни.2007
Локација: Canada
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lost addict Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2007 во 12:05
ne znam mene ne mi smeta.si stoi na 1 na 2 odma e Mtv i ja skokam nikogas ne ja uklucuam.i ne mozeme sekogas za nas da si gledame.primer baba sekogas ja sledi MTB ima pesni dokumentarki bla bla...
All we need to survive, is the one person who truly loves us!!
Кон врв
*DrEaMeR* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јуни.2007
Поени: 310
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *DrEaMeR* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2007 во 16:55
не ми смета! Некогаш има и интересни работи! 
Кога се сака се бара начин ... а кога не се сака се бара изговор!
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 20:20
МТВ ќе се самоукине до 2009г.
Кон врв
miki-li Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 1176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki-li Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2007 во 12:10
Moze da se ukine se sto nikoj ne go gleda, a da se ukinuvaat televizii kako Nova tv i Hrt2 ne se sl*gam, zatoa sto uste malku ke prestanam da plakam za kablovska zosto mi gi ukinaa najomilenite televizii!!!!!!!!
Sega veke nemam sto da gledam na televizija

Кон врв
Патриот Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Август.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Патриот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 23:18
Одлишна идеја МТВ да се укине под итно.

Песните од Валандово 88 им се супер и од детско славејче 68.
ке заборавев Анка Гиева,,Во влашкото маало жолти куки високи,,од 64,под итно УКИНУВАЊЕ .............................
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 23:20
Originally posted by Патриот Патриот напиша:

Одлишна идеја МТВ да се укине под итно.

Песните од Валандово 88 им се супер и од детско славејче 68.
ке заборавев Анка Гиева,,Во влашкото маало жолти куки високи,,од 64,под итно УКИНУВАЊЕ .............................

Каков Патриот си ти кога бараш да се укине МТВ. Под итно да си го смениш никот во Петоколонаш или Видкунг Квислинг.

Изменето од Палестинец - 06.Август.2007 во 23:22
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 23:29
Originally posted by Mizantrop Mizantrop напиша:

u pravo sum,..jasno sekogash,...samo, mislev na takvite ,..bash kako tebe,...mizerni,..
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2007 во 19:24
pa ne mora da se ukine ali ne e nisto naro4ito.. Drugite Tv kanali ja nadinaa.. kako A1, Sitel, Telma, Kanal5, site se nad ne.. na mtv nema niso dobro i pokraj kablovska retko koj gleda na ovie pointeresnive programi a ne pa na Mtv
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 13:51
SO OVAKVA PROGRAMA I VODITELI NA EMISII I SPIKERI VON VREMETO I PROSTOROT, SO OVAKVA UREDUVACKA POLITIKA POD ITNO TREBA DA SE ZABRANI, NE DA SE UKINE. KAKVA PROGRAMA SAMO IMAAT, A I STUDIJATA IM SE LUDNICA, KO VREMENSKA MASINA SE TE VRAKAAT VO 60-TE GODINI OD MINATIOT VEK!
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 14:26
Dali da se ukinuva ili ne bi trebalo da e problem na televizijata a ne na narodot, a dali da se plaka ili ne to e problemot na narodot. Pa sea vaka...treba da ne se plaka ne radi parite, nego mene licno me iritira nekoj koga me tera na nesto sto ne mi se pravi ( ne mi se gleda MTV ) i + toa da go platis голема%20насмевка...to e isto kako da ti ne jades przeno jajce ,sednuvas vo restorant poracuvas skara, ti nosat jajce i od obezbeduvanjeto ti stojat nad glava dvajca batki taka po 140 kgr, i te teraat da gi jades jajcata.збунетост

p.s.
a narodot ne moze da zabrani televizijata
da ne raboti, ona pak neka si rabotiсреќа

Изменето од brmm - 08.Август.2007 во 14:26
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 14:32
Jas sepak ke kazam deka edna zemja mora da ima Nacionalna televizija kako sto e MTV..vistinski lugje koga togas ke dojdat na celo na ovaa televizija...a1 sitel telma ne i se konk*rencija na MTV...samo edno studio vo MTV vredi kolku cela SITEL televizija..ama nema koj da gi sredi rabotite...Makedonija nema nikakva produkcija za da moze da podobri programata..samo napisete i ke vidite
http://www.google.com/search/makedonskaprodukcija

SRAMOTA  za edna zemja kandidat vo EU..плачење
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.