|
Дали љубовта е поврзана со времето? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
shedow
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Јуни.2007 во 02:01 |
поточно со годините на човекот.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биди малце поопширен во поставувањето на прашањето
Доколку се работи само за тоа дали човекот ја губи својата љубов со текот на времето, во тој случај не се согласувам. Да беше така никој немаше да дочека сребрена или златна свадба Изменето од Ghost - 28.Јуни.2007 во 09:37 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne , ima golema razlika , so tek na vremeto covekot se menuva
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si sakal isto koga si imal 16 godini i koga imas 25 , se menjaat rabotite
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vreme....a sto bese toa??? Postoi li vremenska ramka na ona sto znaci ljubov? Ima li nacin i mesto seto toa da se stavi vo edna ramka taka bedna i nikakva sto ja izmislil nikoj drug a covekot?Ljubovta e vecnost!
Ljubovta e nesto so ne moze da se opise so nieden termin so niedna fraza!
Ona cuvstvo na kompletnost,na dusa polna so radost i sreka sto ne pravi taka edinstveni i taka ubavi pred Boga!!
Samo edna sila moze da stavi vreme vo LJUBOVTA.....a toa e Gospod!
Koga toj ke kaze vecnost.....i ke bide vecnost!
Da ja osetis bozjata milost na tvojata glava kako te gali.....toa e vremeto sto Bog ti go odredil!! Изменето од Joshua_Tree - 28.Јуни.2007 во 14:15 |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
josua , malku pojke filozofija be brat, ama tesko deka nudis konkreten odgovor. poz |
|
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hektor zarem ima konkreten odgovor koga stanuva zbor za ljubovta i nejziniot pocetok i kraj.. Za vremeto pomegju pocetokot i krajot i nadezta taa ljubov da trae vecno. Ako mislime na vremeto ke go izgubime znacenjeto na ljubovta.
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mishel , za se ima konkretni odgovori , spored mene
|
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hektor!
druze ima nekoi raboti vo zivotot so ne se vrzani so vremenski ramki..........a znaes kako vikaat...nisto od ona sto e izmisleno od lugeto ne e idealno....kako i vremeto!Ljubovta ne sme ja izlislile nie pa da stavame vremenski ranki!!!POZDRAV
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се е поврзано со времето, па и љубовта.
со тек на времето љубовта или гасне или си гори или пак се распламтува од време на време. |
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno ne moze da bide isto veke psihata se menuva onie rabori sto si gi gledal vo nekogo kako privlecni poveke, koga si pozrel porealno gledas na rabotite a mislam i emociite ne se tolku jaki kako so staree covekot
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОлку години имаш Goddes of Chaos?
Емотивноста се менува точно, ама не значи дека колку старее толку понеемотивен е. Мислиш дека твоите родители се емотивно тупи? |
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne zboruvame sega za mene ili moite roditeli, ne e toa temata vlecka, sakam da kazam deka
kako sto staree covek veke ja gubi sposobnosta
da idealizira, fantazijata kaj decata e najrazviena
kaj vozrasnite ne e .. spored toa ne moze da bide
isto cuvstvo da se zaljubis vo tinejdzerskite god.
so cuvstvoto za poimot ljubov na da receme 50+god.
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |