IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Летни дилеми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Летни дилеми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 16:19
dogi kako izvrtuvas svaka cast.Dead
od letna avantura zamina na SOVETI ZA TINEJDZERi, za opravdano NEVERSTVO.DeadA KAJ VIDE NEVERSTVO OPRAVDANO.TOA STO SUM IMALA MAZ  POKRAJ MENE A NE PICHICA E DRUGO.bravo i pokraj se sto OSTANALO NA TOA  traj i praj (ako me izneveril),a ne da se drzi za mojata sukna I SO MENE NA ODMOR ZASTO BIL LJUBOMOPREN. Dead a  ne deka  OPRAVDUVAM neverstvo, DA SUM DOZNALA KE SUM OSTANELA SO NEGO, abe aj LOLLOLLOL
od mojata vrska  I ODMORITE napravi SOMNES.LOLLOLLOL ZATOA STO SUM ODELA NA ODMOR SAMA , KAO TEST LELE I SOMNEZ LOLLOL

Изменето од MisIcA, - 25.Јуни.2007 во 16:25
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 16:47
Ako ne ja sakam ke idam i ke ide ako ja sakam ke ideme zaedno i toa e toa mnogu prosto koj ke vi kaze nesto drugo laze
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 16:54
koe drugo, deka saka da odi so prijatelkata na odmor, toa li ??
i ti kao maz si i NEMOZE, kao ako ide odma drolja ke e ke se izdupi.
abe so vakvo razmisluvanje nisto ne pravite
kolku poveke ljubomora i ogranicuvanje na slobodata , tolku poveke nestabilna vrska i gusenjeDead
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 11:22

Изменето од beleg - 28.Септември.2007 во 20:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 11:24
i letnata avantura moze da e romanticna.
koj ja doziveal si znae Big%20smile
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 11:25

Изменето од beleg - 28.Септември.2007 во 20:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 11:32

tokmu taka beleg, vo brakot e dozvolena slobodata

dali odmorot ke e na plaza ili na planina, sama so deteto ili so nekoja priajtelka , ne ja gledam pricinata deka ne bi trebala da odi.
da trgneme od mnogute organizirani ednonedelni patuvanja so prijatelki, na primer za egipet, rusija i tn.ako se sumja deka zenata ceka na vakvo patuvanje da go izneveri mazot togas vo toj brak ne postoi nikakvo zaemno razbiranje i doverba.
se e gusenje i nekoj glup strav deka toj/taa ke ve izneveri.
brakot ne dozvoluva ogranicuvanje na dvizenjeto na nekoj od partnerite.
naprotiv celosna sloboda i ne drzenje kako kuce vrzano.od takov brak nisto, sledi propast.totalno psihicko unistuvanje na zenata, kade si so koj si Dead
Кон врв
trucker21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 11:57
Sto se opteretuvate so nebitni raboti!?....
odite na odmor, odmorete se, uzivajte....a za "gluposti" sekogas ima vreme i mesto...LOLLOLLOL....i nikogas ne se znae koga!!!!!

primeri moze da dobiete na LP.....LOL

Изменето од trucker21 - 26.Јуни.2007 во 11:58
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 14:26
во ред е да сакаш да отидеш некаде сам колку да се одмориш...навистина да се посветиш само на себе
но не е во ред намерно да сакаш да се оттарасиш од девојката за да можеш на одмор да звериш по се живо и диво во бикини, надевајки се дека морето и сонцето ке си го направат своето па може ке ти се посреки да превртиш нешто.

Кон врв
trucker21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 15:00
zasto na plaza se site so naocari!?..hehehe..glavata na edna strana a pogledot na druga...LOLLOLLOLLOLLOL...
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
ubav Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2007
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ubav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 17:16
ako vrskata e dolga preporaclivo e nekogas i sam/a da se pojde na odmor posto toa ja osvezuva vrskata osven ako ne si bolno ljubomorno/a kopile pa da si mislis sea dali ke se opne ili ne zosto koga ke bides vo brak imas vreme da ides na odmor zaedno duri i premnogu i tuka pravoto na izbor vo mnogu ti se skratuva vaka dur imas pravo na izbor iskoristigo toa pa i da opnes nesto na strana i da se opne ako ne znaes ne boli bitnoe da ima ljubov. 
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 17:42
Ako e**njeto na strana ja odrzuva vrskata hahahLOL
togas ne mora da odis ne odmor za da ja ,,osvezis"
tvojata vrska, brak i sl. mozes i po domaLOL
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
ubav Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2007
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ubav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 18:06
ja sakav recam odenjeto sam/a na odmor e toa sto ja osvezuva vrskata a ne onadenjeto na strana a ako se ukaze sansa zosto da ne ama toa ne e najvazno znaci odenjeto sam/a bese vaznoto a ti odma sex pa sex
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2007 во 18:26
site svakaat pogresno , zasto ova vaka ne svakam. ne znaci sekoe odenje sam nekadedeka ke predizvika neverstvo.
taa/toj sto saka da skrene nastrana ne mu e potreben leten odmor, naprotiv zad prviot agol ke go napravi toa.
se slozuvam deka potrebnmo e malku razdelenost na partnerite, bas za da ne se javi onaa monotonija od sekojdnevieto kako i "umorenosta" eden od drug.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.