|
Летни дилеми |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dogi kako izvrtuvas svaka cast.
od letna avantura zamina na SOVETI ZA TINEJDZERi, za opravdano NEVERSTVO.A KAJ VIDE NEVERSTVO OPRAVDANO.TOA STO SUM IMALA MAZ POKRAJ MENE A NE PICHICA E DRUGO.bravo i pokraj se sto OSTANALO NA TOA traj i praj (ako me izneveril),a ne da se drzi za mojata sukna I SO MENE NA ODMOR ZASTO BIL LJUBOMOPREN. a ne deka OPRAVDUVAM neverstvo, DA SUM DOZNALA KE SUM OSTANELA SO NEGO, abe aj
od mojata vrska I ODMORITE napravi SOMNES. ZATOA STO SUM ODELA NA ODMOR SAMA , KAO TEST LELE I SOMNEZ Изменето од MisIcA, - 25.Јуни.2007 во 16:25 |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne ja sakam ke idam i ke ide ako ja sakam ke ideme zaedno i toa e toa mnogu prosto koj ke vi kaze nesto drugo laze
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koe drugo, deka saka da odi so prijatelkata na odmor, toa li ??
i ti kao maz si i NEMOZE, kao ako ide odma drolja ke e ke se izdupi.
abe so vakvo razmisluvanje nisto ne pravite
kolku poveke ljubomora i ogranicuvanje na slobodata , tolku poveke nestabilna vrska i gusenje
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 28.Септември.2007 во 20:02 |
|
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i letnata avantura moze da e romanticna.
koj ja doziveal si znae
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 28.Септември.2007 во 20:02 |
|
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tokmu taka beleg, vo brakot e dozvolena slobodata dali odmorot ke e na plaza ili na planina, sama so deteto ili so nekoja priajtelka , ne ja gledam pricinata deka ne bi trebala da odi.da trgneme od mnogute organizirani ednonedelni patuvanja so prijatelki, na primer za egipet, rusija i tn.ako se sumja deka zenata ceka na vakvo patuvanje da go izneveri mazot togas vo toj brak ne postoi nikakvo zaemno razbiranje i doverba.
se e gusenje i nekoj glup strav deka toj/taa ke ve izneveri.
brakot ne dozvoluva ogranicuvanje na dvizenjeto na nekoj od partnerite.
naprotiv celosna sloboda i ne drzenje kako kuce vrzano.od takov brak nisto, sledi propast.totalno psihicko unistuvanje na zenata, kade si so koj si
|
|
|
trucker21
Сениор Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto se opteretuvate so nebitni raboti!?....
odite na odmor, odmorete se, uzivajte....a za "gluposti" sekogas ima vreme i mesto.......i nikogas ne se znae koga!!!!!
primeri moze da dobiete na LP..... Изменето од trucker21 - 26.Јуни.2007 во 11:58 |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во ред е да сакаш да отидеш некаде сам колку да се одмориш...навистина да се посветиш само на себе
но не е во ред намерно да сакаш да се оттарасиш од девојката за да можеш на одмор да звериш по се живо и диво во бикини, надевајки се дека морето и сонцето ке си го направат своето па може ке ти се посреки да превртиш нешто. |
|
trucker21
Сениор Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto na plaza se site so naocari!?..hehehe..glavata na edna strana a pogledot na druga......
|
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
ubav
Група Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako vrskata e dolga preporaclivo e nekogas i sam/a da se pojde na odmor posto toa ja osvezuva vrskata osven ako ne si bolno ljubomorno/a kopile pa da si mislis sea dali ke se opne ili ne zosto koga ke bides vo brak imas vreme da ides na odmor zaedno duri i premnogu i tuka pravoto na izbor vo mnogu ti se skratuva vaka dur imas pravo na izbor iskoristigo toa pa i da opnes nesto na strana i da se opne ako ne znaes ne boli bitnoe da ima ljubov.
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e**njeto na strana ja odrzuva vrskata hahah
togas ne mora da odis ne odmor za da ja ,,osvezis"
tvojata vrska, brak i sl. mozes i po doma
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
ubav
Група Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sakav recam odenjeto sam/a na odmor e toa sto ja osvezuva vrskata a ne onadenjeto na strana a ako se ukaze sansa zosto da ne ama toa ne e najvazno znaci odenjeto sam/a bese vaznoto a ti odma sex pa sex
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site svakaat pogresno , zasto ova vaka ne svakam. ne znaci sekoe odenje sam nekadedeka ke predizvika neverstvo.
taa/toj sto saka da skrene nastrana ne mu e potreben leten odmor, naprotiv zad prviot agol ke go napravi toa.
se slozuvam deka potrebnmo e malku razdelenost na partnerite, bas za da ne se javi onaa monotonija od sekojdnevieto kako i "umorenosta" eden od drug.
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |