|
Романтика |
Внеси реплика | страница <12345 59> |
Автор | |
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Senzualen baknez vo dozdliva nok, dodeka kapkite pagaat na nasite lica.
|
|
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kje go napravam toa samo daj boze da vrne denes. Moram da si ja vratam |
|
Itn...
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie dvajca na bregot na moreto, a vo dalecinata zvuci na spora muzika za igranje.
|
|
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na bregot na Dojran moze e sea za more u nekoja druga prilka ali ova leto u Dojran jas i mojata ljubena :)
|
|
Itn...
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze i romanticna poraka:
"Sekoja kapka dozd e moj baknez za tebe" |
|
|
|
Gostin
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pazi sega shto zborish ima ovde zapis otkako kje ti prosti da ne si pochnesh po straro da i greshish
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde uste ova: prosetka po pustite ulici, rano nautro koga gradot spie.
|
|
|
|
Gostin
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be prodolzhi, pa temata e predlozi za romantika, a tebe ti trgna dobro
|
|
VkusiMe_M
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda deka ke prosti pre malce na tel bevme.. ipak zaedno zhiveeme nemozhe taka da se frli lesno se vo voda.. ali vtor pat greshka NIKAD batka NIKAD !!!!!! |
|
Itn...
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee, ama za nadobrite sepak treba inspiracija.
Vo druga prilika uste, da ja dobijam inspiracijata. A jas sum romanticen, do koska. |
|
|
|
kafka
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto se dogovorivme sega: desetka so kromid - apsolutno romanti4no, neli?
|
|
roze
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kafka ti ich ne si bil romantichen tip
|
|
mitko
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 739 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
desetka so kromid i ednaglavica luk a posle moze i da zgotvime glavno jadenje:polneti svinski creva dekorirano so dve tri kocki paca...pa ide desert:e neznam koj deser aj kazete vie
|
|
fintata e da nemas devojka a silno da ja ljubis........
|
|
he he :)
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i garant kje te otkachi posle kje i se zgadi
|
|
Внеси реплика | страница <12345 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |