|
Дали сте блиски со родителите? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mu blagodaram na bog za bliskosta koja mi ja dal da ja imam so taa prekrasna lichnost narechena -majka
|
||
|
||
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bev blizok do niv...ama sega za zal nesum, tie si ostidoa |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja od epruveta sum, a potoa u organski, pa neorganski inkubator, a eden fanatik mi spomna deka dusa sum nemal, pa sto ? (pa ja utnav temata )Kako i da e kako mnogu pari se dadoa za da bidam stvoren, taka da ovakava skapa ivesticija mora da i se obrnuva vnimanie i da se bide blizok so nea
Изменето од zbunet - 17.Јуни.2007 во 15:24 |
||
*DrEaMeR*
Сениор Регистриран: 09.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ја утна! Гледај да не се повтори!
|
||
Кога се сака се бара начин ... а кога не се сака се бара изговор!
|
||
lost addict
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bliska sum so moite ama ne previse.Imame dosta zaednicki momenti.Ednostavno najvise gi sakam.Gi resavam samo tie problemi so ne mozam sama da si gi resam i mi treba pomos a za ostanatite problem so si gi resavam sama se bunat cat-pat ama nivni problem. |
||
All we need to survive, is the one person who truly loves us!!
|
||
Mizantrop
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ист кревет спиеме.
|
||
*DrEaMeR*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има деца коишто се ама буквално се им кажуваат на своите родители! Буквално сите нивни проблеми им ги кажуваат!
|
||
|
||
Черноземски
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си.Ама изгледа и ти си едно од нив.
|
||
*DrEaMeR*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лол, а зошто мислиш дека сум јас? |
||
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema nishto poubavo za edno dete od bliskost so svoite roditeli...no decata najchesto uchat na primeri.zatoa bidete i vie bliski so vash*te roditeli,tolerantni i grizete se za niv,za da i vash*te deca preku primer go usvojat toa kako neshto neminovno i najvazno vo zivotot
|
||
|
||
*DrEaMeR*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е како може некое дете да биде блиско со своите родители ако да речеме дека има 17 години и од мал никогаш не бил близок со нив? |
||
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pA NEZNAM SEGA KAKVI SE RODITELITE...NO TRGNUVAJKI OD TOA DEKA SITE RODITELI GI SAKAAT SVOITE DECA,AMA MOZEBI I SAMITE BILE VOSPITANI KRUTO,DA NE POKAZUVAAT EMOCII...MOZE E DOBRO DETETO DA GO NAPRAVI PRVIOT CHEKOR..EDNOSTAVNO NA MAJKATA ILI NA TATKOTO DA IM PRIJDE I DA DADE SHANSA.....DA OTVORI DUSHA...ZNAESH NE SE 17 MNOGUZAMISLI USHTE KOLKUUUUU MNOGU VREME E PRED NIV..DVAPATI SIGURNO USHTE TOLKUPA MISLAM DEKA NA TAA VOZRAST I JAS STEKNAV BLIZINA SO MAJKA MI...NE PORANO...I TAA BLIZINA BESHE TOLKU SILNAI USHTE MI JA GREE DUSHATA
|
||
|
||
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes e se poretko.Roditelite se mnogu pozaostanati so sfakjanjata i nikoj ne gi slusha.
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од beleg - 02.Октомври.2007 во 15:02 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |