|
Алергија |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | |
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема многу да ти помогнат тие работи.... Што се' немам пробано и пак ништо... Ако наумиле да те каснат готова си Шала на страна, мене ништо не ми помогнало до сега од тие средствата... Пред некое време купивме мрежа за над кревет која штити од комарци...Спас Многу е добро...
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
barem vo skopje prskaat protiv komarci , ovde kade sto sum NE e sega gi nema kako pokraj orizovite polinja ama isto za mene e, i se gostat odlicno si napravila so mrezata ovde izlegoa sega zastitnici za na prozor (mrezi) koi lesno se mestat so spustanje se nesto kako roletni, ocigledno ova mi e i mene spas
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не прскаат тука... Иначе тие мрежите се супер за дома, ама има друг проблем... Што да праиме надвор? Особено летоска тука во парк вријат.... А џабе се мачкам, ич не ми помагаат тие, а ако ме касне ми се прави како плик и ненормално ме чеша
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mene od eden ubod plik a potoa kako ranicka
e da problemot e nadvor, osobeno po trebnicite kade sto gi ima
autanot a go imam onoj vo stikce pomalku mi pomagal, dodeka tecniot ima podobar efekt no premnogu jako mirisa duri neprijatna mi e mirizbata
|
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mackajte se so mocka od elensuper lek |
|
ZakHay
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Misicke probaj so preparati na baza na Polen obavezno a ne e loso i da konzumirate poveke Morkovce i B-karotin i Vit.E!
pozdrav
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala ZakHay za sovetot ke probam se, veke sto ne sum probala
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kaKOV POLEN... TOA E JAK ALERGEN
|
|
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
au ke se ugusam
sto e pak sega ova
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako imate vo familija alergii..vnimatelno so polen
|
|
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алергичен сум на алергии.
|
|
shedow
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na prav
|
|
*DrEaMeR*
Сениор Регистриран: 09.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме 2 |
|
Кога се сака се бара начин ... а кога не се сака се бара изговор!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJVEROJATNO SE RABOTI ZA ALERGIJA OD SONCETO. IZBEGNUVAJ SONCANJE I DVIZENJE VO PERIOD OD 10h DO 18h, A PRED DA IZLEZES NADVOR UPOTREBI ZASTITNI KREMI SO VISOK FAKTOR-40 I POVEKE, ZEMAJ KALCIUM SUMLETI EDNA DNEVNO I DOKOLKU SI DETE DO 14 GODISNA VOZRAST PO POLA TABLETA DNEVNO LETIZEN, LORATADIN ILI DRUG ANTIHISTAMINIK!!! NO PRED SE POSETI GO SVOJOT LEKAR! ZABELESKA: OVA STO GO NAPISAV VO VRSKA SO TERAPIJATA E STANDARDNO, NO SEPAK TREBA DA SE UTVRDI DALI NAVISTINA SE RABOTI ZA ALERGIJA OD SONCETO ILI ZA SOSEM NESTO DRUGO! Изменето од moira - 29.Јули.2007 во 22:32 |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |