|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вии сеа не се шалам со 1 па ауу болен спомен казна , абаш доживотна баш и секој момент ко ке се видам и lovehappuyness да сум пак ми е бед ете постигнато е тоа а иначе да се гледа од друг аспек како доживотен белег , како нешто што значи е само мотив правилно избран е сега има и луге кои така се обележуваат не кои мислат се модерни а некој па се шуипаци и онака ако им се свиѓа нешто случајно го бапнуваат н а себе па после ајт у дермамедика
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e bas takov tenk sakam samo u senka i bez jna hihi |
|
dudenz
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вратете се на темата за желби и сликички тука не ,има друга тема
јас си го кажав мојот став и значение ... жалосно и болно но вистинско и трајно Изменето од SeXY - 21.Мај.2007 во 21:50 |
|
MIRAVCI
Нов член Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako sakate da se zaebete za vek i vekov samo napred.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма напред си е напред
|
|
Mizantrop
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти Друже си се заебал 100%.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки држете се на темата па не е само за дали терба да се тетовираме
Тука фино е објаснето прашањето... |
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene ja ako se tetoviram bi istetovirala neso sto stvarno ima znacenje za mene i ke pretstavuva eden del od mene koj me obelezuva i pretstavuva kakva sum a sigurno tetovazite treba da imaat znacenje za licnosta sto se tetovira inace zaso bi ja staila ako nema znacenje togas e od moda staena i mn brzo ke zdosadi.
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi sakala edna vakva tetovazicka na tilot...
i toa mnogu bi sakalaaaaaaa epten |
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
етее сеа само ако не си се истетовирала |
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa... ili taa ili sweet spider ce vidime
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е како да видите , па видете се таму у куманово инече за да иду накај sweet-> sweet spider Изменето од SeXY - 31.Јули.2007 во 00:20 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si imam zid na koj sakav da postavam slika, se mislev dolgo vreme koja slika da zakacam, razmisluvav za slikovno svetski tematiki, vrednosti, mudrosti i raboti sto nesto mi znacat. Na toj zid nikogas ne zakaciv slika.
|
|
Nikolinka
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тетоважата не е доживотен белег како што некои викаат туку уметност која значи нешто
|
|
Лазиќ
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |