|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 8182838485 107> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuturutka peder, dobar den
abe ti znaes deka denes i e rodenden na emka od chatot na idividi ? ke casti ona torta aj ke si piseme vecer na chatot site , celo drustvo |
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e u finska samo si zamisluva |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe pederi...kaj ste kaj setnavte vcera?ja vcera pak trebase u park da idam...ama na kraj zavrsiv na kejinace premnogu e zesko u sk....ako prestanam da pisuvam na forumov...znaci sum crknal
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fino,....eden peder pomalku na svetot
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sea za inat ne crknuvam
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa i mi beshe namerata,...da ne se predavash tolku lesno,....a,inache da beshe posleden peder na svetot,...podobro ke beshe i bez tebe,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe kazi i na momickata deka sum uste u nemacka, oti kjutes A koj toa crknal ? Da viknam Grobar ili ? |
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be mona..ne te ostavam na mira tolku lesno...preeska mi bese mn zesko...i ke crknevama niso
|
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mona be koga ke ideme u park?
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro be, tuka cela nedela vrne dozd, sonce nemam videno
sekoj den kivam, a ti mi vikas ke si crknal i kako pomina pokraj kej ? lovese ribi ? |
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be...navecer nema ribi spijatbrkav "ribi" po kej
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e aren si ti, ja do 2h bev na chatot na idividi, bese mnogu interesno i te sega treba domasno da pisuvam, a so koj pamet sum sednala na forumot i ja se pitam
tebe uste li ti e zesko? pa izedi eden sladoled, nema da ti bide tolku zesko |
||
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Decki , kade na odmor letovo ?
u nemacka kaj mona |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 8182838485 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |