|
правење музика-хоби? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
MAGNAT
Сениор Регистриран: 17.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Мај.2007 во 09:51 |
ајдете продуценти
|
|
KRIG BLIC,
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja se onaduvam na dance e- jay, imam storeno 50 instrumentalki po 5 min
Изменето од zbunet - 17.Мај.2007 во 13:18 |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo producent NE PRAVI MUZIKA!!!!!!toa ipak ostanuva na komponistot....
vtoro, mozeze nesto da pisuvas...dali ti pravis, kako pravis, dali sam pred pc se glupiras ili dali imas bend ili sostav itn. inace temata ti ispagja glupa deka nema smisla... treto, da jas "pravam" muzika -sum komponist i tekstopisec- imam snimeno 2 albumi (3ako go racuname prviot band) (tretiot valjda dogodina) imam svireno nakaj 200 svirki (NE TEZGI da ve e*am) falabogu racno ne sum ja "one man band" pred pc sto za mene ne e nekoj seriozen komponist ili producent tuku mu e hobby... F.UCK OFF PC MUSIC MAKERS!!!!!! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa zatoa od svirki sto sum imal, toa se koga sum svirkal po taksisti da mi zastanat
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
digni raka, ne sme vo usa.....
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E bas sea si gi slusam, moite. Zta domasna
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe bas fack off ps music !!!!
i jas sum za racna izrabotka isto taka
:)
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po mene instumentalka e poezija bez zborovi, a ima mnogu dobri melodii koi se upropasteni so peenje
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jebiga :) oni vo momentot ne mislele taka drugo e i muzika i tekst da napravis a drugo e nekoja melodija da kupis ili producent da ti ja napravi a ti nekoja detska pesna da plaguvas na nejze tapa e ima takvi slucai ne vikam ne
|
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се обидувам, колку за да го убијам времето кога немам работа.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас моментално студирам за баш тоа, па и поопширно
таа работа ми е единствена и тоа го сакам... од уснимавање на сиииитее инструменти, компонирање, озвучување на настани, продукција-постпродукција, па доооо поправање на микрофони, миксети и што ти не знам |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja gi upotrebuvam samo usite...i mrdam po potreba so niv
Изменето од zbunet - 14.Декември.2007 во 00:04 |
|
ninaaa
Нов член Регистриран: 13.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje si pushtam muzika na kom.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mor da pustas, da naprais muzika
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |