|
ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | ||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не сум за бесење.... оти после некоја година, ќе му лепнат и него плакета ко на Карпош...
и по кој основ е поголем предавник он од Б.Ц.? тоа шо јавно кажал дека поделба? па тоа е едини начин да се спаси нешто.... мучнете малце со глава... |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не заебавај Бранко не распродава сосе државата а Љупче не не смета ни за жители на МакедонијаСамо бесилка за него и тоа на сред камени со некое подебело јаже за да се клати повеке лево десно
|
||
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Буги, а што предвидуваш за Харие Костоу?
Ако Љубчо го водиш на бесилка, што сака да не оддели од шиптарите, тогаш за Харие Костоу минимум треба да седи наденат на колец три месеци на плоштад во Скопје, како и неговиот смрдлив сонародник, таканаречениот, нели, Вранишкоски (за по македонски да звучи).
А потоа, пак на бесилка како и Љубчо.
Ако имаш барем малку доблест!
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прво Б.Ц. и Љ.Г. а останатите нивни другари самите ке си скокнат у вардар кога ке видат дека нема кој да ги поддржува
|
||
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Б.Ц. ТОА СИ ГО ЗНАЕ ВЕЌЕ ПРЕКУ 10 ГОДИНИ, И, НЕКАКО НЕ МИ ИЗГЛЕДА БАШ КОЈ ЗНАЕ КОЛКУ ЗАСЕКИРАН ЗА ТОА! ТОЈ СИ НАВИКНАЛ, И ГЛАДНИОТ НАРОД ВООПШТО НЕ ГО ИНТЕРЕСИРА
ЧОВЕКОТ УШТЕ СИ ПЛАЧЕ ЗА ВОЗЉУБЕНАТА МУ ЈУГОСЛАВИЈА...
АМА, ШТО ДА МУ ПРАВАМ, КУТРИОТ Б.Ц..ТАА СИ ПЦОЈСА, ИАКО ЗА ЕДНО 50 ГОДИНИ ЗАКАСНЕТО!
|
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бароне, ти да не ми ги читаш мислите?
Вака обично јас пишувам за тој интелектуален пропалитет!
Од која ли мечкина дупка се исплазил на овој свет?
Некој знае ли овој екзотичен индивидуум, од каде потекнува? Знам дека е роден некаде во Босна, најверојатно на Грбавица, каде што беше војна болница (татко му бил висок воен функционер за време на бившата држава).
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Роден е во Сараево... АМа има една интересна дупка во неговата биографија (на официјалниот сајт) од 1985-1990. Демек 1990, изникнал од никаде...
|
||
MIRAVCI
Нов член Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka za spas na Makedonija podobro e Ljubco da ja dade Sneska, a za golema Albanija , pa oni neznaat sto da pravat so segasnava mala Albanija ,a za golema ... .
|
||
Калпазан
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Почекај додека запад не им ги исцица и последните парички, спечалени со проституција дроги и трговија со оружје....
А после тоа, српската војска ќе си се врати на Косово...
Русите ќе ги помогнат, ама, нам кој ќе ни помогне?
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E se gleda deka mnogu raboti ne ti se jasni. A za patenjeto na Makedonija tocno, no Makedonija ne pati od glupost, pati od B.C. i takvi kako tebe |
||
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како бе нас кој ќе ни помогне!
Па се знае бе! Шокојте аљабањците!
|
||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toakmu zatoa, za MK da ne pati povekje, jas se trgnav od tamu. Greota e da pati drzaviceno od takvi ljangaci kako mene sto znaat da pravat legalni pari plakjaat redovno danok. Kanada ne samo sto ne pati tuku i e mnogu blagodarna sto MK bila nesrekjna so mene, pa mozese me dobie za dzabe. BC vi go ostavam vam da resite dali bil srbin (?!?), mozebi ako go izglasate uste eden mandat ke izleze i nekoj drug k*rac.
|
||
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
||
Demonce
Нов член Регистриран: 13.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе шо ти е, Љубчо има намера цел свет да го прави Албанија, он од увек бил за тоа ... башка идел у џамија уште у средно, а и од увек сакал да биде оџа Изменето од Demonce - 13.Јули.2007 во 22:36 |
||
Донт хејт ми хејт д мани ај си
|
||
Калпазан
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љупчето вољи да га прави шќипитарија маље, а на нас бугаре у маќедонате да ни га даје право - да одљазимо прм шоку Миљошевиќит!
За то, шоко Диогарди - будаларди му га даје марке - пардон - евре!
А чивш нуон!
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |