![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 471472473474475 533> |
Автор | |
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Добар ден . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zdravooooooooooo
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
zdravo do site edno golemo pozdrav4e i sea use edno caoooo
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
ај поздравче за сите се гледаме . . . толку е времето и многу ми е жал . . .
![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
ZdraFo i od meneeee
![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Здраво на сите и добро утро . . . Како е денес . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Луѓе поздрав се гледаме поручек или евентуално утре . . . Денов е многу убав за да го губам на компјутер . . . Ај чао на сите се гледаме . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
zdravoo
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Чао луѓе се гледаме . . . Сега морам и до плажата малку . . . З‘ш минуска ќе ми клает . . .
![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Ајде на спиење сите . . . Не гледате колку е сатот . . .Ни јас не видов . . .
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zdravoooooooooo
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
zdravo i 4ao od mene
![]() ![]() ![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
bros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
zdravo
![]() |
|
P.S.I AM HERE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 471472473474475 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |