|
ПРАВОСЛАВНА УБАВИНА |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 181> |
Автор | ||
здраво
Сениор Регистриран: 15.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 253 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
rice
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
mali simo
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
||
rice
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Манастир Грачаница potm |
||
|
||
здраво
Сениор Регистриран: 15.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 253 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако некој се интересира, дознав за црквичето што било на улицата Македонија, дознав дека се работи за католичката црква, во која првите поуки ги добила и мајка Тереза...
|
||
ZakHay
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Adzija,
pa toa e se po se izgleda prvata Katolicka Crkva vo Skopje a mozebi i vo Makedonija ama ne sum vo celost siguren,spored postarite clenki na mojata familija koi se odamna umreni,kazuvaa deka u centar bile dve tri crkvi edno do drugo(vo neosredna blizina), pred zemojotresot Znaci osven Soborna i Katololicka i Prvata Sinagoga,ama jas kako sto znam Sinagogata bila vo Evrejsko Mahaalo!Kade sto e veke Rusenata stara Avtobiuska Stanica!no toa bilo odamna!pa po se izgleda deka toa e toa! Blagodarim! Изменето од ACELERA - 23.Јуни.2007 во 10:00 |
||
mali simo
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
здраво
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
здраво
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
здраво
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 181> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |