![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11811182118311841185 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Te sfakjam mila...kako ti e...
![]() Kja nas srekja sme klimatizirani poveke odosto treba...sefovive ne gi gledam...povekjeto po odmori..i onaka e polezerno
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
uf blaze tebe
![]() jas ovoj period imam najmnogu rabota
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Daj da ti pomognam malku Ana..
Em ke si muabetime.,em ke se ladime vo ezerceto ili Drimot
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Djaki,go nema denes...
Ne najavi otsustvo??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
абе нај мразам ко ќе ми се јави фраерка од скриен број ....
па вергла...
вреѓа...
се заканува...
и на крај спушта....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
а знаете како заврши прикаската ???
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ќе ви кажам.... и се јавувам јас....
па почнав да и редам се официјално службено и со смирен глас....
и оддржав лекција по бон тон во мој стил.....
и кога мислев дека сум ја смирил пак таа врекна...
а како ти можеш да го добиеш мојот број кога е сокриен?????
ќе ве тужам па ова па она....
а јас ладно и одговорив...
па госпоѓо вие изгледа во меѓувреме сте заборавиле каде се јавувавте ...
на информации госпоѓо ме во водовод....
и уште само ова...
вашиот број е сокриен за оние кои сакаат да ве малтретираат ако има такви,но не и за оние кои вие ги малтретирате....
и така заврши разговорот со закана дека таа има блиски во бордот наш и дека во овој момент врти на телефон,и слободно од утре да не доаѓам на работа туку само по отказно решение да сум дошол....
значи од утре нема да бидам со вас...
оти ќе добијам отказ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() абе филм ...
еба го.....
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() јас сам себе сум си раскажувал ????????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
еле питууу
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
е не можеш ти тоа....
тоа е привилегија
![]() |
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
значи јас не сум привилегирана
![]() Изменето од bosab - 20.Јуни.2007 во 12:26 |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Kaj ste be ljuge
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
јас дома....се ладам
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I jas..TUKA SUM
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11811182118311841185 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |