![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11691170117111721173 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolega,smeshno ne mi e...ako e prtisok vo prasanje..nema shala so zdravje...ama ti znam deka najcesto se zezas
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
bros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
pitu da donesam kofa voda .......ili pa neso limonada..
da ti spadne ..... ![]() |
|
P.S.I AM HERE
|
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
pozdrav bros
ajde taman na sladoled OOO
a za kafe ke pocekas
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
abe dajte edno ladno skopsko vamu!
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
bros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
eve prava domakinka...znae kakov e redot
![]() sladoledche ..kafence ..ova ona....... br neni..ova ne ti go zaboravam ![]() |
|
P.S.I AM HERE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
mali, ti si maloleten, ne smees da pies alkohol
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
znaev deka ova ke go napises
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
M@ster ajde sega kakvo Skopsko
ke ti dadam Hajneken
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ti davaat pivo?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
leleeeeeee losa profesorka
![]() ![]() ![]() ![]() ok neni daj vamu hajneken ama so poladno da bide ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ma za tebe M@ster grc ladnooo
ajde fakaaaajjjjjj (_)
|
|
![]() |
|
la file....profesorka
![]() lele ja si imam fobija od profesori......... |
|
P.S.I AM HERE
|
|
![]() |
|
falaaa neniiii najbolji si
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
koj losa profesorka?
jas? nema vrska ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11691170117111721173 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |