IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 74>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 16:23
Samo sega u posledno vreme mozes lesno da se zaebes, da kupis kineska kondura i da ti smrdi nogata
Кон врв
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:20
Jas si ja najdov mojata srodna dusa,i posakuvam sekoj covek da uspee da ja najde svojata za da ja sfati smislata na ljubovta.Luge,otvorete gi srcata za da dostignete do sovrsenstvo na ljubovta
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
Thor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Thor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:49
Originally posted by Najmila Najmila напиша:

Jas si ja najdov mojata srodna dusa,i posakuvam sekoj covek da uspee da ja najde svojata za da ja sfati smislata na ljubovta.Luge,otvorete gi srcata za da dostignete do sovrsenstvo na ljubovta

Ednas ako bides povreden ne znam dai ke mozes da si go otvoris srceto celo, sepak veruvam vo vistinska ljubov i mislam deka ja zasluzuva sekoj, samo bitno e da ja procenime i da ja pocituvame, posto ne se slucuva mnogu pati vo zivotot....
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:56
Originally posted by Thor Thor напиша:

Ednas ako bides povreden ne znam dai ke mozes da si go otvoris srceto celo, sepak veruvam vo vistinska ljubov i mislam deka ja zasluzuva sekoj, samo bitno e da ja procenime i da ja pocituvame, posto ne se slucuva mnogu pati vo zivotot....

Јас мислам дека на некој што стварно те сака и ти го покажува тоа можеш (а и треба) да си го отвориш срцето без разлика дали некој многу те повредил или не затоа што тој што во моментот те сака не е крив заради тоа што некој друг те повредил и заслужува да биде сакан...
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 16:04

"Najmila",denes se e nepredvidlivo.Ljubovta e slepa.Uste naredniot den da ne bides iznenadena deka moze da se sluci da ja zaboravis taa veke najdena srodna dusa.   
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 00:07
Posle zaednicki 30 god.treba da e srodna!
Tolku sme povrzani -ko brat i sestraLOL

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 13:39
Srodna dusa e taa sto sekogas ke me podrzuva t. e. nema da go ispusta od raka
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 16:23
pa ke i se zdrvi rakata.LOL
Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2007 во 14:44
Neka gi menja, a ako stvarno ne moze i saka da ja razberam neka ja povika drugarka i da ja zameni, dur se odmori
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 01:30
...........sekkogas se naogaat nezavisno kade i da se ko nekoe srodstvo...kapish....sakale nie ili ne ......Tongue
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 14:57
Откријте ја својата сродна душа во една топка сладолед

Изборот за вкус на сладолед ја открива личноста на човекот, неговите особини и карактерот.

Кога нареден пат ќе повикате некого на сладолед, обратете внимание на вкусот за кој што личноста ќе се определи при изборот на сладолед, бидејќи тоа ќе ви открие дали се работи за страствена, романтична или претпазлива личност.

Освен што пробувањето на ледено слатката топка сладолед може да биде поучно, она во вашиот мозок ќе предизвика чувство на среќа, покажаа истржувањата во Британија.

Додека заедно уживате во омилениот десерт, ќе дознаете дали до вас седи вашата сродна "ледена" половина.

Ванила за романтичари

Ванилата привлекува романтични, сенсибилни и спонтани души. Во љубовта потполно се предаваат и уживаат во секој момент. Понекогаш им е тешко да кажат "не" и кога треба. Најдобро им одговараат и други личности кои обожааат ванила.

Јагода за претпазлива, наклонета и нежна личност

Јагодата ги открива искрените и наклонетите личности, помалку претпазливи, но нежни љубовници.

Чоколадо за личности полни со страст и шарм

Чоколадото спаѓа на второ место за посакуван вкус на сладолед, после ванилата. Нејзини обожаватели се оние кои имаат премногу шарм, се страсвени, шармантни и уживаат да кокетираат и флертуваат. Обожавателите се во постојана потрага на нови возбудувања бидејќи не поднесуваат досада. Љубовта ќе ја пронајдат помеѓу оние кои сакат карамела и банана.

Лешник за оние кои сакаат озбилна врска

Обожавателите на лешникот не сакаат да си играат со љубовта, тие бараат озбилна врска.

Банана ја открива личноста на човекот

Обожавателите на бабана се стварно слатки, нежни и симпатични. Во потрага се за идеален партнер кој можеби се крие во вкусот на лимон или чоколадо.

Изменето од Mona Liza - 15.Јуни.2007 во 14:58
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 17:59
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Откријте ја својата сродна душа во една топка сладолед

Изборот за вкус на сладолед ја открива личноста на човекот, неговите особини и карактерот.

Кога нареден пат ќе повикате некого на сладолед, обратете внимание на вкусот за кој што личноста ќе се определи при изборот на сладолед, бидејќи тоа ќе ви открие дали се работи за страствена, романтична или претпазлива личност.

Освен што пробувањето на ледено слатката топка сладолед може да биде поучно, она во вашиот мозок ќе предизвика чувство на среќа, покажаа истржувањата во Британија.

Додека заедно уживате во омилениот десерт, ќе дознаете дали до вас седи вашата сродна "ледена" половина.

Ванила за романтичари

Ванилата привлекува романтични, сенсибилни и спонтани души. Во љубовта потполно се предаваат и уживаат во секој момент. Понекогаш им е тешко да кажат "не" и кога треба. Најдобро им одговараат и други личности кои обожааат ванила.

Јагода за претпазлива, наклонета и нежна личност

Јагодата ги открива искрените и наклонетите личности, помалку претпазливи, но нежни љубовници.

Чоколадо за личности полни со страст и шарм

Чоколадото спаѓа на второ место за посакуван вкус на сладолед, после ванилата. Нејзини обожаватели се оние кои имаат премногу шарм, се страсвени, шармантни и уживаат да кокетираат и флертуваат. Обожавателите се во постојана потрага на нови возбудувања бидејќи не поднесуваат досада. Љубовта ќе ја пронајдат помеѓу оние кои сакат карамела и банана.

Лешник за оние кои сакаат озбилна врска

Обожавателите на лешникот не сакаат да си играат со љубовта, тие бараат озбилна врска.

Банана ја открива личноста на човекот

Обожавателите на бабана се стварно слатки, нежни и симпатични. Во потрага се за идеален партнер кој можеби се крие во вкусот на лимон или чоколадо.

Mona stvarno mislis deka e taka ili samo ne zaebavas . . . A ako nekoj saka poveke vkusovi . . . LOLLOLLOL
STRUGA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 19:06
Na primer ja, seedno mi e, vazno da e sledoled
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2007 во 21:23
abe ne znam za vas, ali ja spagjam u tie sto jadat cokoladen sladoled, taka da ke si baram sega srodna dusa od onie sto sakaat karamela i banana LOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.