![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10921093109410951096 1769> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
БОСАААААААААА
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Veruvam ke se vidime uste 2-3 pati...dodeka da zaminam na odmor
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
VAL A JAS SAKAM OD SMOKVI
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
vo pravo si shto go drzhish toj potpis, PITU. Navistina od prijatelki treba covek da se cuva
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Kolega,
Tebe pa te nosi pamet na ONIE RABOTI.
eba go..
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Djaki..
PA TI CITIRASSSSSSSSS
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЈАС ПАК НА 28 ЈУНИ СУМ ВО СК.
А НА 22 ЈУЛИ ИЗЛЕГУВАМ ОД МК.....
|
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
Ana..i jas SAKAM OD SMOKVI...ama ne odbivam i od jagodi i vishnji
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ЕХ ТИ ЛИ НЕ ЗНАЕШ ШТО САКАШ....
![]() ИМАШЕ ЕДНО СЛАТКО ОД СМОКВИ ПРЕД СКОРО ДВЕ ГОДИНИ СЕРВИРАНО ОД ЕДНА РУБИ Е МНОГУ ВКУСНО БЕШЕ....
|
||
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
DA DA I OD JAGODI MOZE
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ВАЛ ДЕФИНИРАЈ ОНИЕ РАБОТИ????????????????
ЕБА ГО .....
|
||
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
јас сакам сладолед
![]() |
||
![]() |
||
|
EE PITU KAJ TI TEKNA NA RUBI
![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ama ne preteruvam
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10921093109410951096 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |