IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 75>
Автор
Порака
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 00:44
K-15,USTE NEKOJ SO 2-3 DECINJA....SO KJE TE SPASI OD RABOTA BRE....TongueTongue
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 08:45
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

Originally posted by bosab bosab напиша:

ама па и тој што мајка барал па у гаража очигледно е некој неспособен од толку слободни девојки да отиде со мажена во гаража и тоа само на едно пушењеLOL
ne gledam da e nesposoben, si napravil KEF,zs zavel mazena zena i plus na prva mu go popusila Dead

mene mi se cini povise kako ona da go legna!!
Кон врв
palasizzl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај palasizzl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 09:55
abe edno rizicno so e si e*alo mater .
neka ima ljubov segde
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 12:53
Seks so mazena ili malku "podmazena" zena ili ostavena ....a zosto da ne i vdovica za nas ...zosto pak sekogas se na pik zenetite mazi,pa ajde malku i za sprotivnata strana.
Pa priznavam deka: kolku i da imam iskustvo - NEMAM zatoa sto sekogas se ucat novi raboti a i so zadovolstvo gi prifakjam i pravam kako sto ke mi recat oni bidejki zadovolstvoto e dvostrano.
Ovie mladite dami (momicki) nekako mnogu se sramat da gi praktikuvaat ljubovnite ve6tini.Samo taka "ja tepaat me4kata" i se pravat deka demek se znaat.
Nam ni e potrebna zena ...i toa takva kako gore sto spomenav a ne nekoi srnchinja/srcinja koi treba da gi u4am.
Pa da vi kazam pravo i najiskreno ...mozebi e grev ama jas otsekogas sum gi sakal i gi sakam povozrasnite mazeni zeni zatoa sto so niv sekogas naogjam zaedni4ki jazik za se i se6to ....NEKA MI PROSTAT MLADITE DAMICKI SO PREKRASNO BELO I ZGODNO NERAZRABOTENO TELO koe dadeka da go naucam ke mi pobele kosata....
LOL Ovde  vo MK s e e tabu tema ...se e cenzurirano.Seu6te ziveeme vo nekoe si nerazbirlivo postkomunisticko parazitsko vreme vo koe sekoj od nekogo ne6to 4eka....
Кон врв
badi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2007
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај badi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 17:08
сите тие шо се изјаснија дека секс со женет ги прави девојките к*рви и што не друго,гарант не се женети!
така?
јасно е се,нели?

Изменето од badi - 12.Јуни.2007 во 17:09
Кон врв
chocolate Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Јуни.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chocolate Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 17:11
Bozem malku se maski na ovoj svet pa da se rasturaat brakovi za 5 min zadovolstvo.
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2007 во 17:13
PA ZAREM VREDI ZA EDEN MIG DA SE SRUSI SE.........BEZVEZE....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2007 во 12:49
Originally posted by chocolate chocolate напиша:

Bozem malku se maski na ovoj svet pa da se rasturaat brakovi za 5 min zadovolstvo.

Kaj mene se 7 min
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2007 во 12:54

Pa ne vrede,zamisli zenati da ode so drug...Dead

Mnogu go mrazam neverstvoto i takvite nestabilni licnosti!

Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2007 во 12:57
zena so 17????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2007 во 12:58
Originally posted by sandrica sandrica напиша:

A zamisli zena ti da odi so drug ?
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2007 во 13:03

Pa koga ke se zenis,temata e za zeneti luge.

Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2007 во 13:05
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Originally posted by sandrica sandrica напиша:

A zamisli zena ti da odi so drug ?

a zamisli da ode so dvajca......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2007 во 13:05
Ma ke ja zatvoram megu zidini od 5 metra i oblecam k'o nindza
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.