|
Најодвратно јадење |
Внеси реплика | страница 123 17> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јуни.2007 во 15:28 |
Сигурно има јадења од кои при самата помисла на нив, ви се иде у веце да се испразните над шољата орално Кои се тие јадења кои едноставно не можете да ги поднесете?
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боранијата едноставно не можам да ја смислам, али дефинитивно на прво место најнеомилени јадења ми се пилешката каша, и мозок било да е од свиња, ма од било што да е Исто така не можам да поднесам манџа со ребра
|
|
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najodvratno mi e gjuvec, grasak, leka, grav, meso so zili grozni ili svinjsko so zelka au od ova mi se gadi, ondak mi e odvartno pivtija, cvarki, odvratni mi se site meki sirenja.
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мале мале малееее... Па ти цела Македонска кујна ја наброи бре
|
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај ги спомна ребрата... ми се пријаде Морам деновиве да испечам ребра со BBQ - сос Он топик: не јадам лошо приготвено јадење. Боранија не правам пошто многу ретко се наоѓа млада, без конци... пилешко многу ретко приготвувам пошто е товено, ако видам дека е младо, жолто итн (треба ептен око да ми фати) па дури тогаш да купам и најчесто го печам. Изменето од влечка - 13.Јуни.2007 во 09:05 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jagnesko meso , bljak
sekoja godina za prvomajskite praznici koga ke namirisam jagnesko meso ne samo sto mi se gadi , tuku i mi se povrakja |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne da mi se gadi od jagneshkosamo da pomirisam i mi se
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леее и јас ејјј кути па таа чобатра него не е темава за да набројуваме што правиш ако те послужат?? |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma podobro da ne ti kazuva zoshto sega od samata pomisla mi se povrakja
ma nema shansi da probam
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
morski plodovi i sve so stopen kaskaval....mir wird schlecht......
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јагнешко,риба,изнутрици(чкембе,црева,џигер...) |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Школки и хоботница
|
|
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najodvratna mi e pacata kako se trese,so noze,usi... |
|
Just love
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секаков вид месо (освен пилешко) ми е гадно да јадам. А тие што веќе ги имате наброено - пачи, црева, дробови - не можам ни да ги гледам . Ама манџи без месо - грашок, боранија, леќа, грав - обожавам. Мисица, праќај наваму (сосе разните сирења)
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Внеси реплика | страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |