![]() |
|
Секс со женет човек |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 75> |
Автор | ||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
K-15,USTE NEKOJ SO 2-3 DECINJA....SO KJE TE SPASI OD RABOTA BRE....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
mene mi se cini povise kako ona da go legna!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
palasizzl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
abe edno rizicno so e si e*alo mater .
neka ima ljubov segde
|
||
![]() |
||
sweet angel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
|
Seks so mazena ili malku "podmazena" zena ili ostavena ....a zosto da ne i vdovica za nas ...zosto pak sekogas se na pik zenetite mazi,pa ajde malku i za sprotivnata strana.
Pa priznavam deka: kolku i da imam iskustvo - NEMAM zatoa sto sekogas se ucat novi raboti a i so zadovolstvo gi prifakjam i pravam kako sto ke mi recat oni bidejki zadovolstvoto e dvostrano. Ovie mladite dami (momicki) nekako mnogu se sramat da gi praktikuvaat ljubovnite ve6tini.Samo taka "ja tepaat me4kata" i se pravat deka demek se znaat. Nam ni e potrebna zena ...i toa takva kako gore sto spomenav a ne nekoi srnchinja/srcinja koi treba da gi u4am. Pa da vi kazam pravo i najiskreno ...mozebi e grev ama jas otsekogas sum gi sakal i gi sakam povozrasnite mazeni zeni zatoa sto so niv sekogas naogjam zaedni4ki jazik za se i se6to ....NEKA MI PROSTAT MLADITE DAMICKI SO PREKRASNO BELO I ZGODNO NERAZRABOTENO TELO koe dadeka da go naucam ke mi pobele kosata.... ![]() |
||
![]() |
||
badi ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
сите тие шо се изјаснија дека секс со женет ги прави девојките к*рви и што не друго,гарант не се женети!
така? јасно е се,нели? ![]() Изменето од badi - 12.Јуни.2007 во 17:09 |
||
![]() |
||
chocolate ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
|
Bozem malku se maski na ovoj svet pa da se rasturaat brakovi za 5 min zadovolstvo.
|
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
PA ZAREM VREDI ZA EDEN MIG DA SE SRUSI SE.........BEZVEZE....
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Kaj mene se 7 min |
||
![]() |
||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|
Pa ne vrede,zamisli zenati da ode so drug... Mnogu go mrazam neverstvoto i takvite nestabilni licnosti! |
||
Just love
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
zena so 17????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
A zamisli zena ti da odi so drug ? |
||
![]() |
||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|
Pa koga ke se zenis,temata e za zeneti luge. |
||
Just love
|
||
![]() |
||
|
a zamisli da ode so dvajca...... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma ke ja zatvoram megu zidini od 5 metra i oblecam k'o nindza
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |