|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 5960616263 74> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo sega u posledno vreme mozes lesno da se zaebes, da kupis kineska kondura i da ti smrdi nogata
|
||
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas si ja najdov mojata srodna dusa,i posakuvam sekoj covek da uspee da ja najde svojata za da ja sfati smislata na ljubovta.Luge,otvorete gi srcata za da dostignete do sovrsenstvo na ljubovta
|
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
Thor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ednas ako bides povreden ne znam dai ke mozes da si go otvoris srceto celo, sepak veruvam vo vistinska ljubov i mislam deka ja zasluzuva sekoj, samo bitno e da ja procenime i da ja pocituvame, posto ne se slucuva mnogu pati vo zivotot.... |
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам дека на некој што стварно те сака и ти го покажува тоа можеш (а и треба) да си го отвориш срцето без разлика дали некој многу те повредил или не затоа што тој што во моментот те сака не е крив заради тоа што некој друг те повредил и заслужува да биде сакан... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Najmila",denes se e nepredvidlivo.Ljubovta e slepa.Uste naredniot den da ne bides iznenadena deka moze da se sluci da ja zaboravis taa veke najdena srodna dusa. |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posle zaednicki 30 god.treba da e srodna!
Tolku sme povrzani -ko brat i sestra |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Srodna dusa e taa sto sekogas ke me podrzuva t. e. nema da go ispusta od raka
|
||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ke i se zdrvi rakata.
|
||
Just love
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neka gi menja, a ako stvarno ne moze i saka da ja razberam neka ja povika drugarka i da ja zameni, dur se odmori
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...........sekkogas se naogaat nezavisno kade i da se ko nekoe srodstvo...kapish....sakale nie ili ne ......
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Откријте ја својата сродна душа во една топка сладолед
Изборот за вкус на сладолед ја открива личноста на човекот, неговите особини и карактерот. Кога нареден пат ќе повикате некого на сладолед, обратете внимание на вкусот за кој што личноста ќе се определи при изборот на сладолед, бидејќи тоа ќе ви открие дали се работи за страствена, романтична или претпазлива личност. Освен што пробувањето на ледено слатката топка сладолед може да биде поучно, она во вашиот мозок ќе предизвика чувство на среќа, покажаа истржувањата во Британија. Додека заедно уживате во омилениот десерт, ќе дознаете дали до вас седи вашата сродна "ледена" половина. Ванила за романтичари Ванилата привлекува романтични, сенсибилни и спонтани души. Во љубовта потполно се предаваат и уживаат во секој момент. Понекогаш им е тешко да кажат "не" и кога треба. Најдобро им одговараат и други личности кои обожааат ванила. Јагода за претпазлива, наклонета и нежна личност Јагодата ги открива искрените и наклонетите личности, помалку претпазливи, но нежни љубовници. Чоколадо за личности полни со страст и шарм Чоколадото спаѓа на второ место за посакуван вкус на сладолед, после ванилата. Нејзини обожаватели се оние кои имаат премногу шарм, се страсвени, шармантни и уживаат да кокетираат и флертуваат. Обожавателите се во постојана потрага на нови возбудувања бидејќи не поднесуваат досада. Љубовта ќе ја пронајдат помеѓу оние кои сакат карамела и банана. Лешник за оние кои сакаат озбилна врска Обожавателите на лешникот не сакаат да си играат со љубовта, тие бараат озбилна врска. Банана ја открива личноста на човекот Обожавателите на бабана се стварно слатки, нежни и симпатични. Во потрага се за идеален партнер кој можеби се крие во вкусот на лимон или чоколадо. Изменето од Mona Liza - 15.Јуни.2007 во 14:58 |
||
|
||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mona stvarno mislis deka e taka ili samo ne zaebavas . . . A ako nekoj saka poveke vkusovi . . .
|
||
STRUGA
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na primer ja, seedno mi e, vazno da e sledoled
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ne znam za vas, ali ja spagjam u tie sto jadat cokoladen sladoled, taka da ke si baram sega srodna dusa od onie sto sakaat karamela i banana
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 5960616263 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |