|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 45> |
Автор | |||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa zavcera bratuced mi me natera da pomislam deka nema...se fati so negovata najdobra drugarka
|
|||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga edniot ima k*r, a drugata p**ka i imaat normalen seksualen nagon, tuka prijatelstvo nema. Se drugo e patologija
|
|||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро ти збунето никогаш не мислиш со горната глава
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako nekogo navistina pocituvas, da si imas i seks so nego, oti se drugo e laga i plukanje vo lice
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prijatelstvo megu maz i zena ne bi mozelo da posoi ili bi postoeli no bi izgledalo vaka:
zenata bi imala mnogu dobar prijatel i nema da se somneva na negovata vernost na rastojanie.
a mazot bi imal odlicna prijatelka i bi se somneval vrz sopstvenata vernost von rastojanie
|
|||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-Ima.
Jas cvrsto sum uveren vo toa a voedno mi e mnogu znacajno i interesnoo se dosega. Treba sekoj da se potrudi da si najde ili dobra prijatelka ili dobar prijatel. Beneficiiite se mnogu pogolemi obostrano. |
|||
Make love and respect your profession
|
|||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekako deka postoi, ne mislat site sekogas na seks, jas mislam deka poveke se zboruvaa za toa kako razonoda ili otsustvo na drugi temi
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga razgovaram, nesakajki pogledot mi e se u cickite koi namerno gi toporat, a uste ako i padnat klucevi i se napupi da gi zeme, tuka vise prijatelstvo nema
|
|||
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da ima prijatelstvo megu masko i zesko ama tie se mnogu retki i iskreni...Zatoa sto sepak po podolgo vreme se otkrivaat custvata koi se kriele podolgo vreme neznaejki deka i samite gi imaat eden za drug
|
|||
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne mora da znaci zosto moze ednostavno ja cuvstvuvam ko sestra
|
|||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас мислам дека може да има пријателство . . . Не за друго од лично искуство . . . Таа ми е како сестра , има дечко и јас имам женска , но пак имаме време да излеземе заедно јас и таа . . . И што е најважно не ни се љубоморни . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bljak, znaci si ja ebe sestrata |
|||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema vrska spekulacii . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Повеќе верувам во другарство меѓу машко и женско отколку во 2 женски....
|
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |