IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство меѓу маж и жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство меѓу маж и жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 45>
Автор
Порака
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 23:49
pa zavcera bratuced mi me natera da pomislam deka nema...se fati so negovata najdobra drugarkaSmileSmile
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 17:23
Koga edniot ima k*r, a drugata p**ka i imaat normalen seksualen nagon, tuka prijatelstvo nema. Se drugo e patologija
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 18:49
Добро ти збунето никогаш не мислиш со горната глава
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 12:52
Ako nekogo navistina pocituvas, da si imas i seks so nego, oti se drugo e laga i plukanje vo lice
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2007 во 17:33

Prijatelstvo megu maz i zena ne bi mozelo da posoi

ili bi postoeli no bi izgledalo vaka:

zenata bi imala mnogu dobar prijatel i nema da se somneva na negovata vernost na rastojanie.

a mazot bi imal odlicna prijatelka i bi se somneval vrz sopstvenata vernost von rastojanie

WinkStarWinkStarWink
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2007 во 19:52
-Ima.
   Jas cvrsto sum uveren vo toa a voedno mi e mnogu znacajno i interesnoo se dosega.
   Treba sekoj da se potrudi da si najde ili dobra prijatelka ili dobar prijatel.
   Beneficiiite se mnogu pogolemi obostrano.
Make love and respect your profession

Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2007 во 16:48
sekako deka postoi, ne mislat site sekogas na seks, jas mislam deka poveke se zboruvaa za toa kako razonoda ili otsustvo na drugi temi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 01:33
Koga razgovaram, nesakajki pogledot mi e se u cickite koi namerno gi toporat, a uste ako i padnat klucevi i se napupi da gi zeme, tuka vise prijatelstvo nema
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2007 во 22:27
Da ima prijatelstvo megu masko i zesko ama tie se mnogu retki i iskreni...Zatoa sto sepak po podolgo vreme se otkrivaat custvata koi se kriele podolgo vreme neznaejki deka i samite gi imaat eden za drug
Кон врв
canser Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: United States
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2007 во 23:25
Originally posted by male4ka male4ka напиша:

Da ima prijatelstvo megu masko i zesko ama tie se mnogu retki i iskreni...Zatoa sto sepak po podolgo vreme se otkrivaat custvata koi se kriele podolgo vreme neznaejki deka i samite gi imaat eden za drug

ne mora da znaci zosto moze ednostavno ja cuvstvuvam ko sestra
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2007 во 11:26
Originally posted by canser canser напиша:

И јас мислам дека може да има пријателство . . . Не за друго од лично искуство . . . Таа ми е како сестра , има дечко и јас имам женска , но пак имаме време да излеземе заедно јас и таа . . . И што е најважно не ни се љубоморни . . . Wink
STRUGA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2007 во 19:20

Bljak, znaci si ja ebe sestrata
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2007 во 19:28
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Bljak, znaci si ja ebe sestrata

Nema vrska spekulacii . . . LOLLOLLOL
STRUGA
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2007 во 17:12
Повеќе верувам во другарство меѓу машко и женско отколку во 2 женски....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.