|
ПЕСНАРИЦА НА ЗАБАВНИ ПЕСНИ |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 18> |
Автор | |
ILCO
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sanja da se stidis lazi najlepsa si kakva jesi ne dozvoli da te iko kvari najgori su boziji cuvari ne, ne, ne, ne Necu Sanja da ti pricam one stare pesme zajedno smo goreli u istoj peci se pekli k'o dim se razbili meki ne, ne, ne, ne Ref. Dunavom brodovi plove da li se bar jedan zove Sanja, Sanja, Sanja maslacak sam vetar me nosi ima me u tvojoj kosi Sanja, Sanja, Sanja Nemoj Sanja da se brines nisam onaj stari koji hoce sve da kvari ciju kicmu drze ideali koji mrzi osecaje plitke i nikad ne gubi bitke Obuci se ko sto umes i isturi grudi neka tvoja gola noga krene nek polude ljudi nek se zudnja vojnika probudi ne, ne, ne, ne |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majko, majko dusu ukletu pomozi mi, neko ko zeni vec ko djetetu Ref. 2x Majko, majko tjesi svoju kcer jedinicu nedaj da me nocas boli rana na srcu Kao nekad u djetinstvu majko, miluj me nedaj da mi sve na svijetu nocas potone Ref. 2x |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka se drugi raduju nismo svi rodjeni brodovi srece odlaze odlaze da se ne vrate Ref. Neka se drugi raduju neka me nocas ne oplakuju jer cemu zivot, cemu sve kad srece nema za mene jos jedna evo pada noc mladosti moja, zbogom, moram poc visoko medju zvijezdama da nadjem mir, da nadjem sna gdje ljubav moja pociva Za mrvu ljubavi nismo svi rodjeni godine srecu odnose odnose al je ne vrate Ref. Neka se drugi raduju neka me nocas ne oplakuju visoko medju zvijezdama da nadjem mir, da nadjem sna gdje ljubav moja pociva Gdje ljubav moja pociva (2x) |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mozes zaboravi nemas gdje sama u tom haljetku cirkuske jahacice milijun rubalja za tvoja glatka ramena daj makar ne varaj ovog andjela na dlanu zaboravi ako mozes zaboravi zaboravi ako mozes otmjeno izgubljena oklada to ti je kao spremljen krevet malo tijesan za dvoje kao haljina kada se rasiva ej ma porodi me kao srna na snijegu i zaboravi ako mozes zaboravi zaboravi ako mozes gdje da krenes u ovo strasno doba nemas gdje tebi svaki krevet ovog svijeta tijesan je idi pod laznim imenom idi i putuj sjeverom ili porodi me kao srna na snijegu |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Par godina za nas gledamo zvezde slusamo vesti sto su upravo stigle kazu da imamo jos samo par godina za nas Imali smo igracke i ziveli smo sve sve one igre na srecu one igre za ljude sto je smislio neko pre samo par godina za nas Ref. Da li znas kako zelim da te nadjem da li znam sta treba da znam voli me kako nikad nisi volela Zivimo i pricamo, branimo se, hodamo i slavimo neke bezvezne stvari neke bezvezne price sto je smislio neko u samo par godina za nas Nisu dovoljne reci, samo obicne reci da me vrate u zivot nije dovoljan dodir ni da znam da te imam jos samo par godina za nas Ref. Raste kao nada kao more, kao govor, kao pokret kao zora, kao dete, kao krv kao zelja medju nama, raste kao bol i grize sve pred nasim ocima Voli me onako kako nikad nisi volela voli me onako kako nikad nisi volel |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Usne vrele visnje na djevojku iz Hrvaca naletio sam tad strijele mocne ljubavi pomracile mi um na usne vrele visnje, nagonile na blud Razmazio sam dragu, dao sam joj sve kad eno nje na drugome, e tu bijes me obuze obezvrijedila mi logiku, oskvrnula mi trud bez milosti me k*rva nasukala na sprud Rijec, dvije u hladu borova, na kvarni vlaski ptih razgovara sa bludnicom, i nije neki cin no ono sto sam nacuo, sledilo me svog tek izdala me mala, draga srcu mom Izgubio sam glavu, potegao noz trg'o ga za kragnu, isjek'o ga skroz vodjen slijepim bezumljem, sludio me bol tek nije kuja zalud draga srcu mom Rijesio da se branim, da objasnim svoj grijeh darovali mi robiju, a nadu ni za tren pa iako me proklela, razorila mi dom jos volim malu bestiju, dragu srcu mom Изменето од ILCO - 09.Јуни.2007 во 22:19 |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gdje je ljubav, tu si ti od samoce nema nista gore kako je dobro uz tebe leci i nesto njezno ti reci Ostavljam na jastuku cvijece ovo malo radosti i srece neka me prati u pustoj noci ljubav se gleda u oci Ref. 2x Gdje je ljubav, tu si ti ljubav dusu ocisti priznajem pred ljudima ti si mi u grudima Ostavljam na jastuku cvijece ovo malo radosti i srece neka me prati u pustoj noci ljubav se gleda u oci Ref. 2x |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odiseja oduvek je bio isti, od iskona put do pakla i ponora, put do sloma oduvek je bio isti, od iskona Niko ne zna sta ga ceka, dan sta nosi svako juce ostavlja nam trag u kosi doba proslo i buduce, prica ista sve sto sija i ne mora da zablista Ref. Odiseja, odiseja staza trnja ili staza orhideja odiseja, odiseja zivot, to je samo nova odiseja |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvam noc od budnih a znas da je krevet veci bez tebe postelja cuva tvoje mirise i stvari po sobi smeju mi se Ref. Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludni pravi se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam Sa desne strane nocas nema te a znas da je krevet veci bez tebe Ref. I sta posle svega, isto pitanje o da li me opet ceka skitnje Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludni pravi se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kada me dotakne budi rijeke zaspale svojim dahom pali vatre iz iskri sto su ostale I tako kruzi u meni kao plima vjecita njezno plete moje niti i u toj igri uziva A kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave U mojoj dusi tisucu svijeca sja i sve do jedne, sve do jedne ona je upalila Jer kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave (3x) |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tvoje njezne godine tvoje srce dugo znam, nece da me shvati tvoje oci pune sna, kako da me slijede moje pjesme tuzne su, za te jos ne vrijede Ti bi htjela zauvijek sto sam davno dao tebi zivot nudi sve, ja sam ljubav krao svoje njezne godine ti ces dati drugom jer ja bih tvoje poljupce ispunio tugom Ref. Ne budi, ne budi se mala ti ne znas ni dobro, ni zlo me budi, ne budi se mila jer nije jos vrijeme za to Tvoje ruke malene, kako da me grle jer dok moje traze mir, tvoje nekud hrle tvoje njezne godine, njezne misli tvoje mogu da nas razdvoje , prije nego spoje Ref. |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jedne noci u decembru kad je bila hladna zima cuvao sam tebe, Branka cuvao sam naseg sina Zelio sam puno vina i orkestar mandolina zelio sam tvoje oci da me griju one noci Ali niceg nije bilo osim one hladne noci mislio sam samo, draga kad cu opet kuci doci Da u nasem toplom domu u tisini kraj kamina ljubim tvoje bjele ruke ljubim naseg dragog sina |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U dobru i zlu kad te ljubim prolazim i ako odem, nek te grije srce sto ti ostavim Ni vatre, ni vode ne boj se kada te slome samo sklopi oci, zovi me Ref. U dobru i zlu, u javi i snu znaj da uvijek bit cu tu i kad padne noc, i kad svane dan tu sam ljubav da ti dam Ko nebeska ptica u zlatni kavez kad te nema zatvoren sam jer sto je ljubav ja sa tobom jako dobro znam |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dusu je moju uzela uvijek se, uvijek, sjetim nje za prave stvari treba tren na prvi pogled sam bio njen Dusu je moju uzela njezno polako, njezno polako dugo me, dugo, ljubila dusu je moju uzela Kad vidim zute jabuke zastanem tu i sjetim se ona je sve promijenila nikad se nije vratila Ref. Dusu je moju uzela njezno polako, njezno polako samo je pjesma ostala dusu je moju uzela |
|
ILE
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |