|
ПЕСНАРИЦА НА ЗАБАВНИ ПЕСНИ |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Автор | |
ILCO
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zauvijek tvoj mokri snijegovi svuda su tragovi tvoji ostali Na tren pomislim nisam ni za sta nikad gore godine duso, vjeruj mi Sjecanja me bole sva moja ljubavi sibaju me vjetrovi modri vjetrovi Ref. Zauvijek tvoj, tvoj zauvijek tvoj, tvoj zauvijek tvoj, tvoj Sjecam se, ti i ja moja jedina pamtim sve, ti i ja plave ulice Mjesec svud oko nas a ti ljubis me topla si, drhtis sva da li sjecas se Stajala si tu kraj mene sva u suzama kao srna uplasena zbunjena Ref. 4x |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kad ljubav izda prolece kasni, a oci ne govore jednom se ljubi, a ti razvencavas sve prsten od zelja bacas u oblake Necu te kleti, vesela budi mi nek' ti od sunca budu svi putevi neka ti ljubav moja nad snovima bdi neka ti od ptica budu prozori Ref. Mirisu aprilske noci na tvoja nedra medena ko li ih sada ljubi, ne bi mu zubi ne bi mu zubi Svetlana |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rukuju se, rukuju najeli se, napili casa prepun sto ne sme znati to kol'ko smo se voleli Otisli su drugovi sve sa sobom odneli casa prepun sto nije kriv za to sto smo se mi rastali Ref. 2x Rukuju se, rukuju oni koji putuju kad se dvoje rastaju oni zorom druguju |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rodjeni ne idi nocas jer nisam bas pri snu malo je mjesta ipak ostani,rodjeni ni Bog ni vino ne mogu bas sve uvjek ce biti onako kako je nekom ce suze nekom biseri, vjeruj mi, rodjeni Bato,htjela sam letjeti Bato,krila mi uzeli Bato,mogla sam voljeti Bato,nisu me pustili ni Bog ni vino ne mogu bas sve uvjek ce biti onako kako je nekom ce suze nekom biseri, vjeruj mi,rodjeni Bato,htjela sam letjeti Bato,krila mi uzeli Bato,mogla sam voljeti Bato,sve su mi moje uzeli!! Bato,htjela sam letjeti Bato,krila mi slomili Bato,mogla sam voljeti Bato,nisu me pustil Изменето од ILCO - 09.Јуни.2007 во 21:42 |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sam tvoje zlato uz tebe bi da se budi od ljubavi sve bih da ti dam Drugih zelja nemam vise sve u meni s'tobom dise bojim se umrecu bez tebe sam (2x) Ref. 2x Da sam tvoje zlato oko vrata onda bi me volela vise od dukata da sam tvoja bela kosulja od svile tad bi tvoje ruke vecno moje bile Nocu sanjam da te grlim a u zoru tebi hrlim vedrinu mi donosis ja znam Ti si prolece u meni sto mi dusu ozeleni bojim se umrecu bez tebe sam (2x) Ref. 2x Ref. 2x |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sam te voljela te samo voljela a sad u snu slusam pjesmu tudjih svatova I umjesto glas da pustim probudim se i zaustim niko ne zna kako sam te voljela Kao da me zive nema ja se pokrijem i sve moje, sve bih dala da ne osvanem Jer u meni dan kad svane sve sto kuca k'o da stane niko ne zna kako sam te voljela Ref. Bog neka ti prosti grijehe sto si mene varao ti, ti nikad znati neces kako sam te voljela Niko ne zna kako sam te samo voljela a sad u snu slusam pjesmu tudjih svatova I umjesto glas da pustim probudim se i zaustim niko ne zna kako sam te voljela Ref. 2x |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otrov s tvojih usana da me s tobom sastavi sto bih skrivio tek Bogu da me s tobom rastavi Ref. 2x Jer tko samo jednom proba otrov s tvojih usana taj se cijeloga zivota od tebe ne rastavlja Ove godine sa tobom kao sati prolaze sve mi ljubavi do tebe zaboravi odnose Ref. 2x Kada umrem jednog dana kad me vise ne bude ako tvoje usne tada nekog drugog poljube Tad ce i on duso znati kako tesko boluje onaj tko sa usna tvojih gorak otrov popije Ref. 2x |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Arija mozda i nadjem andjela svog od vecnosti ja ne gubim dah ja imam od zivota strah Molim za tebe, molim za nju svi smo mi prah u svemiru od vecnosti ja ne gubim dah ja imam od zivota strah Zivot je tuzna arija i sve mi je tezi sto sam starija zivot je zamka prirode jer nije isti za sve Molim za tebe molim za nju Ona ce s tobom sa mnom ce Bog |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vino na usnama ne pitaj da li je grijeh mi cemo nocas sretni prodati dusu za smijeh Tvoje su rijeci hladne a pogled topao, dug ne boji se nikad mene ja bit cu ti dobar drug Ref. 2x Vino na usnama nek nocas cuje se pjesma do Jadrana vino na usnama nek nocas znaju svi da si me opila Tvoje su rijeci hladne a pogled topao, dug ne boji se nikad mene ja bit cu ti dobar drug Ref. 4x |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Milena svakog dana putuje, moja Milena mirise na jabuke zivi ko potstanar moja Milena Oci su joj pune sna kako li se preziva, moja Milena ruke ne pokazuje kaze da dobro je, moja Milena Ref. Milena generacijo moja da smo se ranije sreli Milena generacijo moja toliko toga nas djeli Milena generacijo moja ko nam je ukralo dusu Milena generacijo moja je smo li previse hteli Milena generacijo, Milena generacijo Rano jutro, pola sest svakog dana putuje, moja Milena mirise na jabuke zivi ko potstanar, moja Milena Oci su joj pune sna kako li se preziva, moja Milena ruke ne pokazuje kaze da dobro je, moja Milena Ref. |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lazu me da me zavoli, i da ostane rekla je nije to zub to mnogo jace zaboli i ne prestaje Jos jedna jesen i stoti persen za lobanju moju tvrdoglavu bar da umjesto suze Dunav potece, da mi ne znaju dusmani ne znaju Ref. 2x Lazu, lazu me da vrijeme lijeci sve mozda sidu i tumore al' nju nikad ne Jos jedna jesen i stoti persen za lobanju moju tvrdoglavu bar da umjesto suze Dunav potece, da mi ne znaju dusmani ne znaju Ref. 3x |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da znas da me bolis vjekova mir vracas mi ti smirujes vode nabujale moj sapat i krik ces pomiriti pijem ti dah kao lijek svaku noc Ref. Prije no sto usnim ja i taj tren i zauvijek samo ti ti si mi u mislima i kad nisi tu, kraj mene Da znas da me bolis i nocas ja cu da te cuvam dok spavas i ljubim tamo gdje najvise volis dok sanjas Hodao sam ja bos po ostrici kavez samoce zivot mi gradio i stalno cekas lopova da karte otvori hiljadu puta dosad me uvalio Ljubim ti oci ko u bunilu svaku noc tu boju usnim ja ti si izvjesnost u ovom ludilu i jedino sunce sto mi sja |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivot je more po kojoj tonu mnogi sto brode. Nije mi srce plasljiva srna, ja se ne bojim velike vode. Lome me vali, nose me struje: oseka srece, a tuge plima. Siba me nebo bicem oluje, al' jos se ne dam i jos me ima. U jutra rana plase me senke minulih dana. Secanja mutna kao u lazi, kao u snu. Ipak se borim, ipak se nadam, sve manje letim, sve vise padam i sve su jace ruke sto me vuku dnu. Mozda ce zena svilenog bedra, koja me zove i pruza ruke, uliti vetar u moja jedra do nove zene, do nove luke. Zivot je more... Zivot je more... Zivot je more.. |
|
ILE
|
|
ILCO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dovidjenja jesen je u kraju mom tu je prva radost moja nosim je u srcu svom Tu smo cvijece brali ispracali dan po dan tu smo svoju mladost krali cuvali djetinstva san Ref. 2x Dovidjenja i ne placi rasti cvijete neubrani moj ja cu doci Tu smo tajne krili slusali smo ptica poj tu smo jutrom rosu pili nasli dvorac tvoj i moj Ref. 2x |
|
ILE
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |