|
Најомразена политичка личност |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Јуни.2007 во 16:54 |
Да видиме како ни котираат нашиве политичари а воедно и нивните партии, кога веќе ги гласаме нив, се знае у позадина и за кого гласаме против, и наведете зошто мислите дека е баш вашиот избор најомразен
Изменето од Ghost - 08.Јуни.2007 во 16:56 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гласав против Бранко Црвенковски, бидејќи јасно е кој ги води конците во СДСМ, и зошто се сите овие кочења од страна на СДСМ, и тоа на три дена пред посетата на Буш на Тирана... Очигледно е дека толку многу се во паника поради големата доверба од народот која ја ужива Вмро на чело со Никола Груевски, што би сториле све за да ги симнат, и нормално при тоа како и секогаш до сега, не обрнувајќи нималце внимание кон доброто на народот... Трагедија е оваа партија, а кога само ќе ми текне дека бев за нив до пред година дена, ц ц ц цц
|
|
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PARTIJA KAKO PARTIJA SITE PARTII GLEDAAT DA DOJDAT NA VLAST I DA BRCNAT U MEDOT PA SEGA NEKOJ POMALKU NEKOJ POISE KE SE NAJADE
A NA TITO PETKOVSKI BI MU PREPORACAL KOGA LAZE DA LAZE SO USUL A NA RADMILA SEKERINSKA DA NE DIGA CALAMI MNOGU |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto ne ste mi ja stavile mojata najomrazena
politicka "licnost" Dr.Vlado Buckovski vo anketata za analiza?? Sto e "licen"na majka!! Ova kako za licnost-inaku ne sum partiski ni privrzana,ni vrzana za niedna partija i ne bi da komentiram(a i ne se bara) |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glasav za Branko Crvenkovski
Najodvratnata licnost koja mozela MKD da ja dobie kako pretsedatel.
Nikogas ne sum bila za KOMUNJARI
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova anketa e losa
moze da se glasa samo ednas eptem e loso napravena kako kje ja ispolam kvotata koga nemozam da se opredelam izmegu bandata Изменето од anakin - 08.Јуни.2007 во 18:53 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анкетава е реално без конк*ренција... за лицето Б.Ц.
па кој драги мои, можеше и да претпостави дека таков вешт манипулатор ќе роди македонскава земја? сме родиле воини, сме родиле фудбалери, сме родиле научници, ама ваков „талент“ досега не сме родиле.... Па овој примерок е за во витрина да се чува, таков способен тип, 2 милиона луѓе да ги влече за нос... секоја чест... Македонија досега таков способен тип немала... Ех, кога само таа способност би ја насочел за нешто позитивно... |
|
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A deka e Stojan, a? A Dzingo, najglemoto gomno sto rodila makedonskata pocva?
Protestiram deka ne moze da se glasa za povekje goida!
Ja glasam za site, mamata nivna.
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
z'so be
so im fale na
cuvecite
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo gi naredivte,...iako mnogumina falat,....ushte da najdete nekoja shuma so drva i pogodni granki,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас лично немам ништо против комунистите.
Се слагам со тебе дека Бранко е нешто нај одвратно.
Само, тој не е и никогаш не омунист.
Тој е обичен чаршиски трчилаж и лопов.
Еден ден ке седне на обтуженичка клупа, да објасни за штетата што и ја направи на Македонија, македонскиот народ и економијата.
И, се разбира, за украдените 130 милиони евра.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уффффф колку ми се праи мерак тој човек да го седнат зад решетки, и да се разјасни кој уствари беше крив поради постојаното паѓање на државата овие 17 години... Шиткач на Македонската нација, така го нарекувам јас овој човек...
|
|
|
|
anko
Нов член Регистриран: 25.Март.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE ZNAE KOJ E, I NEMA KONk*rENCIJA. NIKAKO NE MOZAM DA GO PRIFATAM KAKO PREDSEDATEL NA MAKEDONIJA. ODVAJ CEKAM DA DOJDE DENOT KOGA KE SI ZAMINI (VO ZATVOR)
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за некои луѓе, мислам треба да се врати инквизицијата...
|
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |