![]() |
|
Што ве пали кај спротивниот пол |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 85> |
Автор | |||
sweet angel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Pa ti si gi razbirala rabotite a jas pak te narekov deka si mala. OK,togas dali sakas da kazes deka dodeka vodis ljubov sakas da go stiskas toa dobro i zaobleno gaze? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
||
Ponekogas,mislam cesto-da. |
|||
Just love
|
|||
![]() |
|||
sweet angel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
||
Definivno mi se dopagja tvojot nacin na brzo i iskreno razmisluvanje i komentiranje iako si pomala. |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Koga se smee na moite segi i si vikam ke padne dunda, arno ama k'o po obicaj ke preteram so zaebanciite i nema dundaa
|
|||
![]() |
|||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
||
Me pali dobar karakter,pogledot,ponasanjeto i najbitnoto gzot
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
Мене у последно време многу ме пали некој со пирс на јазик
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
||
me pali pred se dobar zzadnik a potoa i dobra noga
|||
![]() |
|||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
||
сакам да биде висок и да зборува што ќе ми прави
|
|||
![]() |
|||
esperans@ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 30 |
||
hmmm sto me pali..Prvo usta, zabi i dobar parfem ali me pali ako ne postavuva prasanja tuku da prijde na rabota.... mislam sekako ako vidi deka i jas sum zainteresirana a toa lesno moze da se vidi
![]() |
|||
I'm bossy...
|
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
аххх сега ме погоди еее и те како јас сум по вакави и тоа уште као тебе кога бев на тие год ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() добро е и кога ан шипката се носи бонбонче е тек тогаш....... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
||
pa sto da me pali nekoj zapalen i vaka sum:) uste nekoj da me pali :)\\\tu loso mu se pisuva :) dundiceto ce i go prevrtam izvinete za izrazot:) ps.dobar g;z i usta:)pa i nekoja noga:) da zapletka ako moze se razbira da se trudi:) Изменето од plamenko - 13.Јуни.2007 во 22:21 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pogledot , bojata na tonot, gestovite ....i parfemot . Toa se raboti koi indirektno ni ukazuvaat kakva e licnosta posmatrana odblisku bez da se progovori nitu eden zbor...
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Vaginata sto ja zamisluvam pod alistata i kako mi se smeska i mi svirka za da se svrtam
Изменето од Ghost - 14.Јуни.2007 во 17:00 |
|||
![]() |
|||
kisce ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
||
koga mazskoto uziva i po malku ofka:)toa e dobro:)
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 85> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |