![]() |
|
Со кои зборови му/и се обраќате....? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga bev raspolozena-srce,
koga me nervirase i me fakase inat-duso zlatna,kreten,idiot,rasipan,gubre koga vodevme ljubov-samo vreskav posto ne obozavam koga mi zboruvaat,pa i jas ne zboruvam. |
|
Just love
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Јас стално го викам нагалено, а бидејки е многу крупен ако слушни некој се смее. Ама ние сме си навикнати аи ако му речам со вистинското име одма се штрекнува знае дека ја згрешил работата
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
СЕКОГАШ СО..... BABY........
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
ja so ...abe...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Poso me naluti, aj da daes za da me smiris
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
pod prvo ne se obrakjam .......
pod vtoro madar fakar..... treto src..... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |