IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што правите веднаш после добар секс?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што правите веднаш после добар секс?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 40>
Прашање: Што правите веднаш после добар секс?
Одговор Гласови Статистика
65 [33,33%]
22 [11,28%]
73 [37,44%]
16 [8,21%]
4 [2,05%]
12 [6,15%]
1 [0,51%]
2 [1,03%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 13:07
I vikam deka ako zakaci, ke se zeeme i odma ke bara vtora partija, ama pak ke go izvadam pola saat porano pred da mi dojde kako sto si imam obicaj, kobozem sum se zaboravil  Evil%20Smile
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 13:10
Posle dobar sex... paa... nisto ne pravam edno 10 min .....pa ako bil stvarno dobar sex'ot... ke poakam pak i pak se sex'am :)))....pa tus,, pa odmor...
Кон врв
B2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 361
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 21:46
SEKOGAS RAZLICNO PRAVAM ALI EDNA RABOTA NONSTOP JA POFTARAM
ZIAM TOALETNA PALOMA ILI VLAZNI MARAMCINJA SO MI DOJDE PRI RUKA I OBAVEZNO SI GO BRISAM BRATMI A PONEGO I PARTNERKATASmile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 03:53
POSLEM DOBAR SEX GO PUSTAM MALIOV NA SLIKAVA DA ME ZAMENISmileSmileSmileSmileSmile
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 09:06
Се гушкамBig%20smile
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 14:14
Posle dobar i zadovolitelen seks imam energija i sum raspolozen za rabota i stalno si ja peam "Done,donke (od gledanje fajde nema)" a  potoa i se javuvam na edna prijatelka od forumcevo i potoa i gi otkrivam koi se moive tajni pred da si legneme.
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 14:18
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Се гушкамBig%20smile

motam ili spijam
Кон врв
palasizzl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај palasizzl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 15:22
jas lezam i ja teram da mi gi masira j....taLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
palasizzl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај palasizzl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 15:24
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Се гушкамBig%20smile

motam ili spijam
i jas te podrzavam vo prvotoLOLLOLLOL
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 15:30
ako e zenata tetovirana togas posle sex bi i gi miluval tetovazite kade i da gi ima ...ne e bitno Wink

Изменето од sweet angel - 08.Јуни.2007 во 15:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 15:41
Originally posted by sweet angel sweet angel напиша:

ako e zenata tetovirana togas posle sex bi i gi miluval tetovazite kade i da gi ima ...ne e bitno Wink

JA BI I GI LIZEL I SMUKAL ( PO POTREBA)
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 16:09
ja bi ja tetoviral odnovo, iam ostra iglica.......
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 16:11
LOL
Just love
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2007 во 14:51
Tetovaza mi lici na grafit, sto znaci sekoj moze so sprejot da sprica po nea i da dopisuva, ako ne go vidat
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.