![]() |
|
Со кои зборови му/и се обраќате....? |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 25.Февруари.2007 во 21:58 |
||
So koi zborovi mu se obrakjate na vasiot partner /partnerka vo odredeni situacii
a) koga vodite ljubov b) koga ste nervozni c) koga go povikuvate.....primer koga mu s ejavuvate na telefon, koga go vikate da vo zavrsi nekoja rabota i slicno ???
Eve ja da pocnam prva, u sekoja situacija go gnjavev mojot ex decko so zborovite srce, srce, srce, srce, srce..... i mu pukina cirot ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Mona Liza - 09.Јуни.2007 во 00:22 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Кога го повикувам на мобилен или пак разговараме му се обракам со СРЦКА, ЗЛАТО, или онака на име ама малце развлечено како да се мазам ..
Кога водам љубов претежно оставам на самите воздишки да се слушаат иако во текот на водењето љубов знаат да ми излезат некои зборчиња кои говорат за мојата љубов кон него, изливи на нежност.. Е кога сум нервозна сум малку незгодна, а најчест збор ми е идиот! |
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
Кога водиме љубов не му се обракам
![]() Кога сум нервозна можам секако да го наречам ![]() ![]() ![]() ![]() Кога го повикувам најчесто по име ![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
||
Koga sme u krevet, ama bas nikako, ne ni zboruvam, osven da kazam, aj sea ti dole
![]() Koga sum nervozna, mu vikam najcesto smotan, tupak eden i slicno
![]() Koga go povikuvam, mu se obrakam so zborovite aloooooo eeejjjjj
![]() Nekogas im davam prekari, ako mi se mnogu mili, na primer mece ili mazica
![]() |
|||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|||
![]() |
|||
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
||
so ke mi tekne.toa
pute
bubi, mace, LAP-ce (lebensabschnitsspartnerin...... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
||
MAROOO! |
|||
Пази,памтам к'ту слон.
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
||
mnogu ubavo ime ima zenska ti, kako u pesnata 'ne se beli mare mori ne se crvi' |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
||
a si ja znajala ,a?A vikis mlada si bila.
|
|||
Пази,памтам к'ту слон.
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
sinko mlada sum ja, nego vikas u sekoja cituacija se obrkjas kon nea so zborot 'Maro'?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Koi losi zborovi gi imate upotrebeno pri karanica so sakanata licnost ?
|
|||
![]() |
|||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
![]() |
|||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
||
никогаш не сум навредувала некого со погрдни зборови
на ШЕГА сум велела прасенце, ако му се истури нешто, или ЕЖУ ако боцка со брадата, ама да се карам и да навредувам -----------НЕ! може емоциите ке стивнат, ама лошиот збор ке остане, а тоа не е убаво... |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Ne mi se obrakaj!!
Ne mi e karakterna osobina da upotrebuvam pogrdni zborovi. Najloso sto mozam da kazam e tikvan/ka |
|||
![]() |
|||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
||
ma koga sum luta...
najcesto u kola.... vikam ..,,skotu, degenu, imbecilu.....,, |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |